Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fitzgerald

veterán

Laptopon játszóknak jó hír, hogy természetesen kamu volt a hivatalos gépigény.

i3-3217u
    8GB ram
    GT740m 2GB
    Win 10 64 + legújabb Geforce driver

Szinte minden mediumon van, kivéve a textúrák, az ultrán.
    A látótávolság csúszkák közepesre húzva, nyál-zselé-ambient-genyó-depth of field dolgok vagy kikapcsolva, vagy minimumra állítva.
    A vaultban a kikapcsolhatatlan cryo-effekt miatt elég durvák a framedropok, 27-55 között van a framerate.
    A vaultból kiérve jön a meglepetés: odakint 35-40 fps az átlagos framerate. Vannak durva dropok kint is, de mégis stabilabb, mint a vaultban volt. Egy komolyabb összecsapás során is csak néhány fps-t lassul az egész, viszont csak a falat bámulva is leeshet néha 26-28 magasságába. Drága jó GameBryo motor.

Maga a játék nem sokat változott, aki játszott az előző kettővel, az könnyen boldogul majd ezzel is.
    Kipróbáltam a telefonos Pip-Boy-t is, tényleg működik rendesen wifin, valós időben. Az egy dolog, hogy ha nincs valóban a karodra erősítve valahogy a telefon akkor kényelmetlen használni, meg amúgy sem sok értelme van. De jópofa. Crafting rendszert tesztelgetem egyenlőre, nem csináltam még sok mindent.

Új hozzászólás Aktív témák