Hirdetés
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Nem mindegyik szolgáltatás ajánl fel backup kódot, és nem mindegyik követeli meg, hogy legyen, ha opció is (értsd, nem skipelhető, hanem vagy nyomtatandó, vagy mentendő valahova, vagy "elttettem, elmentettem" gomb megnyomós)... és technikailag nem is feltétlen kell, ha pl valaki megoldja, hogy az egyszeri qr-kód mgjelenítésből (pl.) két telóra fotóz, vagy jelszókezelőbe is (külön állományba) bementi a seedet.)
Nomeg a felhősync sem kell mindenkinek, vagy a tudat, hogy a "military grade ecryption"-állománya az más gépén csücsül.Pl a facebook az pont olyan volt mikor ott jártam, hogy alapértelmezett a nemlétező (sohasem volt) whatsapp [sms], és minden más opciós... akár csak a backup kódok, akár minden, még yubikey is.
Persze, mikor léptem volna be, véletlenül elfelejtette mindegyik beállított opciót megjeleníteni, és csak a whatsapp volt, ami azt jelentette, hogy küldtek egy sms-t...
, mikor ott volt a yubikey a gépben, ami azért picit meh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mikor ott volt a yubikey a gépben, ami azért picit meh.
krizmo_