Hirdetés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
válasz
mephi666 #32270 üzenetére
Na ez az... hogy nem gyanús tevékenység az, hogy én világ életemben magyarországról használtam, majd hirtelen kimegyek pakisztánba és egyből jelszócsere, email csere, telefonszám csere, minden előzmény törlése...
Új életet kezdtem, vagy mifene?
#32270: Pc-n néztem. Semmi, de tényleg semmi lehetőségem nincs már. Mindenen végigmentem. Már az is eltűnt hogy "próbálkozok más módszerre", illetve hogy "nem férek hozzá az e-mailhez". Eddig legalább az megvolt (pedig nem telt le a 24 óra) de akkor is hiába mentem rá, azt írta hogy ezen a gépen még nem volt bejelentkezés, így nem lehet mit tenni. És ezt megpróbáltam pc-n, telefonon is..
Olyat is írt a facebook, hogy e-mail csere után lesz egy speciális link, amivel visszaállíthatom a régi e-mail címemre. Na hát ez sincs...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen autót vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen légkondit a lakásba?
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Motoros topic
- E-roller topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Politika
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB NVMe magyarított vbill ujjolv gar
- BenQ PB2250 hordozható DLP projektor
- Epson H543B típusú projektor
- Predator Helios 300 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS,i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest