Hirdetés
- Riasztó topik
- ASUS notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gyulaszu #31197 üzenetére
Vagy a Messengerben kapcsold ki a sötét módot vagy a MIUI beállításai között (Beállítások - Megjelenítés - Sötét mód - További Sötét mód lehetőségek - Egyéni alkalmazások) kapcsold ki egyedileg a Messengernêl a sötét módot.
A pipák mellett gondolom, írást kellene lássunk. -
gyulaszu
senior tag
-
ledgeri
nagyúr
Ebben az évben többször is megtörtént, több és többféle böngészőben a következő:
-Mindenféle akadály nélkül belépek
-nincs semmi külsőleges gyanús aktivitás (ami okot adna bárkinek bármire)
-elindítom az adataim összegyűjtését lekéréshez
-Összegyűlik, letöltésre kattolok, jelszót kér, megadom
-blokkolja a fiókot mondván gyanús mozgást érzékelt rajta, és kell egy teljes account-hozzáférés-helyreállítást csinálnom. Kész, beenged.
-Gondolnám ez így megfelel, kikérem az adataim, összegyűlik, tölteném, kitilt....Legutóbb márciusban próbáltam, most meg ma. Ugyanaz.
Megoldásra ötlet?
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Samsung Galaxy csoportban dobták fel a kérdést FB-n, de rákérdeznék, hogy más tapasztalja-e: FB-nál ha a linkek külső megnyitása be van kapcsolva, tehát az alapértelmezett böngésződben nyitja meg, akkor visszalépve nektek sem a poszthoz lép vissza, hanem a hírfolyam felugrik az elejére? Ott sokan morfondíroztak, hogy biztosan a kevés ram-mal szerelt telók csinálják, de ma még van ilyen? Meg a tizenakárhány gigás S22 Ultra is csinálja.
Szóval más gyártónál tapasztaltátok-e vagy ez valami Samsung mizéria? Esetleg a FB akarja a saját böngészőjét használtatni "valamiért" ?! Köszönöm!
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Acheron #31191 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy jelenleg azonos a jelszavam mindkét fiókban.
Nálam az applikációban egyébként aktív a Jelszóváltó menüpont, tehát tudnám változtatni azt is. Ha jól emlékszem, akkor az egész mizéria kezdetés reseteltem a jelszavamat, majd a teljes adattörlés után a kiküldött hatjegyű kód is kellett a belépéshez. -
Acheron
őstag
válasz
gyulaszu #31188 üzenetére
Neked is ott lehet a gond, hogy a FB fiókot más jelszóval hoztad létre, mint az eredeti, telefonszámhoz létrehozott fiókot.
Miután a telefonszámhoz létrehozott fiók jelszaván már nem tudsz módosítani, az újonnan létrehozott FB fiók jelszavát módosítsd ugyanarra, mint ami a már jóval korábban, a telefonszámhoz létrehozott Messenger fiók jelszava volt (és még most is az)
Utána már nem fog nyekeregni, hogy ehhez a telefonszámhoz már van létrehozva fiók.
#31189Jazz: Igen, az újonnan, néhány hete létrehozott FB fiókom jelszavát változtattam meg arra a jelszóra, amit anno a telefonszámomhoz rendelt messenger fiókhoz adtam meg. Így most OK. A FB csak akkor tudja összekötni a kettőt, ha a telefonszám ÉS a jelszó is ugyanaz a régi és az új fiókhoz. -
Jazz
veterán
Na ez egyre jobb. Ami fb fiókot regisztrálok a messenger app "oktb.1" gomb után, az mind felfüggszetett fiók lesz, 30 napos törléses döntéssel. Ami döntés ellen fellebbezhetek....
Van egy felület a messenger online, ott kértem a telefonszámos mess-hez jelszó változtatást.
A rendszer így felismert, de nem engedett belépni mondván nem tartozik hozzá fb fiók (sem a messenger online felületre sem a fb-ra ugye).Az ezen telefonszámhoz rendelet, és a mess app-ban megnyitott linkű azon regelt felfüggesztett fb fiók ezek után itt a mess online-ban már tovább lépett.
Igzolnom kellett hogy én vagyok én, meg fotót feltölteni, aztán elbírálják hogy igen, vagy nem és akkor örökre törölve lesz a fiók (az a fb fiók, amit pár perce hoztam létre és a létrehozása pillanatában 30napos törléses türelmi idővel rendelkezik).
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott egy régi androidos telefon, ahol anno létre lett hozva egy "csak" messenger (meg van hozzá az azonosító száma és a kód száma). Tehát nem fb-hoz csatolt.
A tulaj új telefonra költözik, csinálna akár fb-ot is, de hogy kapcsolja össze a kettőt?
Próbáltam a messenger appból a régi telefonon rákattintani a "frissítsd fiókod adatait hogy ne legyen letiltva október 1-én" gombra. Ez elvitt a fb bejelentkező oldalra. Ott kreáltam egy fb fiókot, de semmi nem történik.
Köszi
-
-
classic B
senior tag
Jöhetnek a fizetős funkciók a Facebookra
Olyan “új termékeket, funkciókat és élményeket” szeretnének létrehozni, amelyekért hajlandóak fizetni a felhasználók. Konkrétumokat azonban nem árult el arról, hogy milyen fizetős funkciókra számíthatunk.
Személy szerint annak örülnék a legjobban, ha a facebook használata lenne fizetős.
-
lanszelot
addikt
Hello,
Android 12 -n iszonyat hangos a messenger hangjai.
Pl mikor küldesz üzenetet az a pukk hang.
Hogy lehet lehalkítani? -
válasz
Rigormortiis #31175 üzenetére
Pedig ezt épp' telefonos appról készítettem.
Milyen teló? -
flegga92
senior tag
válasz
Rigormortiis #31175 üzenetére
Nekem is ugyan így adja ki az app.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Viktor0610 #31174 üzenetére
Telefonos alkalmazásban nekem nincs ilyen "ablak".
-
válasz
Rigormortiis #31172 üzenetére
-
classic B
senior tag
Frissült a Lite. Csak sikerült ezt is elcseszni.
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Hogyan lehet kilépni egy fb csoportból? Az megvan, hogy a tagok-ra kell menni, ott saját magamra, és a három pötty után fel kéne jönnie a kilépés a csoportból funkciónak, de van olyan csoport, ahol ez nem jelenik meg.
-
Krystal_s
addikt
válasz
classic B #31160 üzenetére
Pár hete volt egy cikk, hogy megint újítanak és abban írták.
Talán ez lehetett. Teljesen átalakul a Facebook
"a nyolc éve szétválasztott Facebook és Messenger alkalmazást újra egyesítené a vállalat, lemásolva ezzel a TikTok üzenetküldő funkcióját.
A Messengert így ismét beépítenék a Facebook felületébe, várhatóan a régi módszert követve, a felület jobb felső sarkába helyeznék el a postaládát."
Jó lenne már, mert nevetséges, hogy a FB appban nem lehet a saját üzenetküldőjüket használni. -
Acheron
őstag
válasz
Jester01 #31168 üzenetére
A fenti kép alapján igen - átállította "inaktivált Facebook fiók" típusra - holott soha nem volt ehhez a Messenger fiókhoz Facebook profil aktiválva, lévén csak telefonszámhoz kötve lett létrehozva. De semmi extrát nem tettem ehhez, csak rákattintottam a hivatkozásra, ahol felhívta a figyelmet, hogy frissítenem kell a fiókot. Ez még azelőtt volt, hogy azonossá tettem a Messenger és Facebook jelszavait
A kulcs végül nálam az volt, hogy a Facebook profil és a korábban létrehozott Messenger fiók jelszava ugyanaz lett, ez után szűnt meg az a hibajelenség, hogy a Facebook arra hivatkozott, hogy ezen a számon már hoztak létre másik profilt. -
Acheron
őstag
A régi, telefonon regelt Messenger fiókok témájában...
Nálam kb user errornak felfogható dolog volt, hogy anno megcsináltam a Messenger fiókot telefonszámhoz, x jelszóval. Majd sok évvel később (pár hete) regisztráltam egy Facebook fiókot - y jelszóval. A facebook fiókban megadott telefonszámmal összezavarodott a rendszer mondván, hogy ezzel a telefonszámmal már másik fiók van használva - és ezzel kb a régi, telefonos regisztrációjú fiókot ki is nyírta.
Node.
A telefonos fiókon már nem lehetett mást tenni, max upgrade -elni, ahogy a Facebook kérte, de ettől még nem lett elérhető. Jelszó változtatásra nincs mód, ez a funkció nem elérhető.
De a facebook -on módosítható a jelszó, lássuk mi van, ha átállítjuk a telefonon regelt jelszóra.
Voila...
Mind a Messengerben, mind a Facebook -ban lehet váltani a két Messenger fiók között (csak telefonon, PC -n csak a Facebook -hoz rendelt Messenger fiók él) Hibaüzenet nincs. A telefonon átváltva a régi, telefonon regelt Messenger fiókra ez az üzenet érkezik:
Vagyis a régi fiók úgy tűnik megmarad.
Remélem, ez(az én balgaságom példája) segít másoknak okosabbnak lenni -
moma
őstag
Androidon eltűnt egy csomó beszélgetésem messengerből. Volt már másnak ilyen?
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Facebook csoportból videó letöltésre van lehetőség? Sehol sem találom.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
gyulaszu #31108 üzenetére
Ma gondoltam egyet és "úgyis mindegy" alapon csináltam a telefonon a messenger appnak egy teljes adattörlést.
Ezután elindult és kiküldött a telefonszámra egy hatjegyű ellenőrző kódot. Azzal belépve visszajött a korábbi (fb nélküli) fiókom az összes beszélgetéssel és csoporttal.
Kíváncsi vagyok mi lesz holnap. Vagy megjavítottak valamit, vagy sikerült összekapcsolniuk a régi és új fiókot, vagy holnap megint letiltanak... -
tylerddd
veterán
Üdv! Írok egy bejegyzést FB-on, aminél névvel megjelölök és beállítok X embert, hogy csak ők láthassák. Ez jó ideje remekül megy, de egy ideje egyeseknek Messengeren is üzenetet küldd erről és ők általában ott jeleznek vissza, nem a bejegyzésnél. Ez egyéni beállítás kérdése gondolom, mert nem mindenkinek küld Messengeren erről üzenetet. Ha nekem kellene állítani valamit, akkor mit és hol? Köszi!
-
Jester01
veterán
Holnap elseje, de izgi
A messenger eddig legalább átirányított egy nem létező oldalra hogy upgradeljem a fiókot de most már a "kezdés" gombra bökve konkrétan semmi nem történik. -
Cranium
tag
Sziasztok, a Facebook Lite-ba nem enged belepni, azt irja, hogy frissitsem (mikozbe frissitve van). Van masnak is ilyen jellegu problemaja?
szerk:
Sikerult megoldani, toroltem, majd ujra telepitettem. -
khron78
őstag
válasz
Viktor0610 #31152 üzenetére
Tényleg, pedig eskü (g)átfutottam
-
Krystal_s
addikt
Olvastam, hogy újra elérhető lesz Facebook appban is az üzenetküldés és nem kell külön Messenger appot is használni. Nem tudjátok mikor?
-
-
Di Natale
senior tag
A kaki💩 emoji már nem elérhető Messengeren?
-
-
khron78
őstag
Messengeren találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy az ismerősök üzenetei az üzenetküldési engedély/kéretlen tartalom alá kerülnek? Pár hete csinálja ezt nálam az asztali és mobil verzió is.
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Pár napja az összes bejegyzésnél a kommenteknél a legnépszerűbbek jelennek meg alapértelmezetten. Baromi idegesítő, hogy van 20 komment és egy darabot sem mutat, mert egyikre sem érkezett reakció, és mindig át kell állítani. Egy hírportál bejegyzésénél tök oké, de egy csoportban ahol pár komment van tök fölösleges.
Követők és nyilvános tartalmak/Hozzászólások rangsorolása ki van kapcsolva.
Nem lehetne fixre beállítani, hogy mutassa az összes hozzászólást? -
marezka
friss újonc
válasz
Dilikutya #31147 üzenetére
Dettó ez történik nálam is, az összes ismerősöm üzenete a kéretlen mappában van, csak akkor kapom meg, ha már van velük aktív chat, ergo a messengeremben lett vagy 50 beszélgetés... Azt hittem én csesztem el valamit, mert éppen kitakarítottam pár giga szemetet a telóból, de akkor nem. Remélem javítják, mert kb. napi 60x kell nézni a spamot.
-
Dendytv
senior tag
Sziasztok. Szomszéd telójával igen érdekes dolog van, ilyet még nem láttam
Tehát 2-napja a Massanger-be ha belép akkor "Várakozás a hálózatra" ír kicsiben felül a chat-ek fölött.
Amiket megcsináltam eddig.
Reinstall app
Clear Data/Chase
Kényszer leállitás
Update massanger
Reboot telefon
Ami érdekes, ha törlöm az adatokat plusz a gyorsító tárat akkor megjavul a chat karikák mellet újra ismét megjelennek a zöld kis pontok el mennek/ lejönnek az üzenetek. És ahogy bezárom az appot, és vissza lépek újra "bugol" egy chat fej mellet sincs zöld kis pont és egy üzenet sem jön le vagy megy el.
A Massanger LTE- az hibátlanül működik de azon ugye nem tud videchatelni, pedig a fiaival szokott -
classic B
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy miért nem tudok Marketplacen írni az eladónak? Probléma az üzenet elküldésekor, próbáljam újra később.
Szerk.: Közben sikerült. Biztos az volt a baja, hogy nem a sablon szarokat akartam kérdezni, mert a sima Hello-t elküldte.
-
-
csabám
addikt
Sziasztok!
Pár napja eltűnt a csoportok melletti értesítő szám, mind a webes, mind az app verzióban [kép].
Másnál is ez a helyzet? -
venom8888
őstag
Segitsetek pls, semilyen nyelven nem találok erre megoldast,hogy hozzam vissza.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A facebook massengerben telefonon, valahogy eltuntettem a beallitasok gombsort, amikor irok valami uzenetet valakinek, es egyszeruen nem tudom vissza hozni, ki akarom kapcsolni azt hogy javitson, meg hogy ekezetet irjon ha kihagynam
Ez a sor eltunt, a fogaskerekkel egyutt, ami pont kellene,hogy az ekezet javitast kikapcsoljam, amit szinten nem vagom hol kell,csak gondolom hogy ott.
-
oba
addikt
válasz
WhiteWalker #31129 üzenetére
az adathalászat
-
krizmo_
Topikgazda
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
WhiteWalker #31126 üzenetére
Mostanában nekem sem küld, valószínűleg ez is egy bug.
-
WhiteWalker
nagyúr
Az miért van , hogy ha beállítom , hogy kapjak értesítést egy adott bejegyzéshez , ha valaki hozzászól , és nem küld semmit a FB???
Azért bosszantó , mert van pl: licitáló csoport és nem jön értesítő ha valaki dob kommentben egy licitet.... -
törölt tag
Nálam már abbamaradt, remélhetőleg így is marad.
Azért pár mémet sikerült behúzni így is. -
törölt tag
Tele a feed-em celebeknek postolt kakikkal, de olyanokéval is, akiket egyáltalán nem követek.
Vírusom van? -
trialboj
őstag
Tudna valaki segiteni hogy miert nem tudok FHD videot feltolteni FB-ra? Teljesen mind1 hogy milyen felbontasban kuldom, FHD v 4k, maximum 720p az ami megjelenik, pedig bepipaltam a privacy-video resznel a "HD if available" opciot.
Koszi
-
Acheron
őstag
válasz
mbalazs_82 #31117 üzenetére
Első körben távolítsd el a telefonszámot a Facebook -ból.
Utána a Messengerbe be tudsz jelentkezni a telefonszámmal és a hozzá tartozó jelszóval.
Így (egyelőre) látni fogod a régi üzeneteid. A telefonon (csak a telefonon) akár még váltani is tudsz a régi és az új fiók között a Messengerben és a Facebookban is.
Hogy megtartani / a Facebook fiókkal összekötni hogyan lehet a korábban regelt Messenger fiókot, az egyelőre rejtély, remélhetőleg szept. 1 -ig lesz rá megoldás. -
gyulaszu
senior tag
válasz
mbalazs_82 #31117 üzenetére
Pár napot olvass vissza, vagyunk itt páran ugyanebben a cipőben...
-
mbalazs_82
újonc
Sziasztok! Édesanyám eddig csak Messengert használt (Androidon), amire a mobilszámával regisztrált. Ez ugye valamiért megszűnik szeptembertől és regisztrálni kell FB fiókot. Ezt meg is csináltam neki. Követtem a lépéseket és elvileg az e-mail címhez passzol a mobilszám is, de valamiért a messenger teljesen üres lett. Minden üzenet elszállt és egy teljesen új profil jött létre. Azóta nem is lehet írni neki, mert azt írja, hogy a felhasználó már nincs regisztrálva a Messengerbe. Találkoztatok már ilyennel? Mi a megoldás? A FB-nak írtam egy hibajelentőt, de még nem reagáltak semmit. Köszi!
-
jzex
újonc
Üdv.
Ha beállítok 1 profilképet az FB-n,akkor pár nap múlva a messengeren eltűnik és csak az alap szürke profilképet látják az ismerőseim.De csak a messengeren.
Mi lehet a gond?
Köszi -
oba
addikt
Nálam még mindig csak akkor jönnek meg az üzenetek/értesítések ha belépek a messenger appba. A létező összes energiagazdálkodási meg akku optimalizációs beállítás úgy van beállítva, hogy ne menjen el az app aludni, ne fagyassza le magát, fusson a háttérben, induljon el automatikusan... stb. stb. Esetleg még bekenhetem tyúksz*rral hátha attól megjavul. Hihetetlen mekkora hulladék egy cég ez a Facebook...
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Messengerre h lehet ugy kirakni sztorit, hogy ne latszodjon a reagalasok szama?
-
rushty
őstag
Nálatok is rakoncatlankodik a Facebook (app)?
-
gyulaszu
senior tag
válasz
krizmo_ #31106 üzenetére
Nos, ma rászántam az időt és regisztráltam egy fb fiókot.
Mégpedig úgy, hogy ott is a telefonszámomat adtam meg felhasználónévnek.
Utána inaktiváltam a javasoltak szerint, aminek során megadtam, hogy a messengert tovább szeretném használni.
Ezek után a messenger belép, de egyből fel is dob egy böngészőablakot, ahol be akar léptetni az fb-ra. Ott a kukik elfogadása (minden alkalommal), a felhasználó és jelszó megadása után belép (pedig inaktív). De a messengerbe nem tudok sehogy sem visszalépni...
Most várok egy napot, hátha valami szinkronizálódik valamilyen szerverek között, aztán kipróbálom újra. -
krizmo_
Topikgazda
válasz
classic B #31103 üzenetére
Nekünk ez a hivatalos:
Regisztrálhatok a Messengerre, ha nincs Facebook-fiókom?
Nem. A Messenger használatához létre kell hoznod egy Facebook-fiókot. Ezután inaktiválhatod a Facebook-fiókodat, és bejelentkezhetsz a Messengerbe a Facebook-fiókod adataival. Az ilyen fiókok típusa „Messenger-fiók kivételével felfüggesztve”. -
classic B
senior tag
válasz
AndrewBlase #31104 üzenetére
Múltkor nálam sem működött az asztali alkalmazás, csak egy üres fehér képernyő jött fel. A neten rákeresve sem találtam megoldást, később próbáltam és jó lett.
De pont arról van szó, hogy szeptember 1. után már nem lehet. Erről is megy a diskurzus az elmúlt napokban.
-
classic B
senior tag
Mindeközben a Messenger hivatalos (!) oldalán ez áll: [link]
KELL FACEBOOK-FIÓK A MESSENGER HASZNÁLATÁHOZ?
Nem. A Messenger használatához nem szükséges Facebook-fiók – egyszerűen a neveddel és a telefonszámoddal regisztrálhatsz.Nyilván kell hozzá amúgy, de ez a baki is elég "vicces".
Szerk.: a link maga már "rejtett", nem elérhető a főoldalról ez az oldal, de láthatóan él még.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
Acheron #31100 üzenetére
Nézd meg a topikban mennyien panaszkodtak arra, hogy már nem használhatják tovább a Messengert Facebook nélkül.
Használni tudsz Messengert Facebook nélkül, ha úgy regelsz, hogy először létrehozod a Facebook (és Messenger) fiókot, majd a facebook fiókot a Messenger fiók kivételével inaktiválod.
Mindenképpen kell regisztrálni a Facebookra, hogy inaktívvá tudd tenni. Lehet a szavakon lovagolni, és akár körbe is írhatom, ha ennyire nem érthető. Attól, hogy inaktív a fiókod még létezik, hiszen nem törölve lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest