Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Szia!
Csak Gh0st-nak egy nagy THANK YOU, a timesheetes help-ert, most csak kerult ra sor hogy eljutottam ujra ide, es letoltottem... Mostmar szamolja az orakat ha ejfel utanig is dolgozom...
Tovabbi szep napot/estet!
Warez

-
warezxts
senior tag
Szia Ghost!
Ime a tablazatom, de valami megsem stimmel.... raneznel egy picit?
Koszonom Szepen!!!!!!
Warez
[link] -
warezxts
senior tag
Sziasztok!
egy egyszerunek hangzo, de szamomra bonyolult keressel/kerdessel fordulok a hozzaertokhoz.
Dolgozom!!! Yuppi, ezt szeretnem excelbe vinni a kovetkezokeppen:
datum (ez ok) nap neve (ez ok) kezdesi ido (xx:xx) befejezesi ido (xx:xx), neha van olyan hogy nincs szunet ami fel oras, szoval szunet, majd ebbol kene kiszamolnia a ledolgozott oraszamot. pl: 11:30-15:30 az 4 ora -0:30 a szunet szoval ki kellene dobnia erre hogy 3.5 amit megszorozni az oraberrel. sajnos valahogy keptelen vagyok az orabol szamma alakitasra.... ugyis jo lenne ha szunetre irok egy 0-t vagy egy 1-est, bar az gondolom masik keplet. ha valaki tudna segiteni, megkoszonnem naon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50