Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezxts
senior tag
Szia!
Csak Gh0st-nak egy nagy THANK YOU, a timesheetes help-ert, most csak kerult ra sor hogy eljutottam ujra ide, es letoltottem... Mostmar szamolja az orakat ha ejfel utanig is dolgozom...
Tovabbi szep napot/estet!
Warez

-
warezxts
senior tag
Szia Ghost!
Ime a tablazatom, de valami megsem stimmel.... raneznel egy picit?
Koszonom Szepen!!!!!!
Warez
[link] -
warezxts
senior tag
Sziasztok!
egy egyszerunek hangzo, de szamomra bonyolult keressel/kerdessel fordulok a hozzaertokhoz.
Dolgozom!!! Yuppi, ezt szeretnem excelbe vinni a kovetkezokeppen:
datum (ez ok) nap neve (ez ok) kezdesi ido (xx:xx) befejezesi ido (xx:xx), neha van olyan hogy nincs szunet ami fel oras, szoval szunet, majd ebbol kene kiszamolnia a ledolgozott oraszamot. pl: 11:30-15:30 az 4 ora -0:30 a szunet szoval ki kellene dobnia erre hogy 3.5 amit megszorozni az oraberrel. sajnos valahogy keptelen vagyok az orabol szamma alakitasra.... ugyis jo lenne ha szunetre irok egy 0-t vagy egy 1-est, bar az gondolom masik keplet. ha valaki tudna segiteni, megkoszonnem naon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50