- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scott_free
senior tag
válasz
Delila_1 #27380 üzenetére
hát, valahol elvesztettem a beszélgetés fonalát :/
cserébe egy újabb kérdés:
azt hogyan lehet megoldani, hogy ha újraszámolódik egy cella tartalma, az indítson el egy makrót az adott soron?
tudom, hogy van a Worksheet_Calculate() , de ott hogyan kell megadni, hogy mely cellákat figyelje? -
scott_free
senior tag
válasz
Delila_1 #27378 üzenetére
hát hogy ha az eredeti érték megváltozik (nő a pontszám), akkor felülírja automatikusan, nem?
HA függvénynél nem tudok megadni olyat, hogy ha IGAZ, akkor ne tegyen semmit. (ne írja felül a cellában lévő értéket) - vagyis csak iterációval.
pl. C2-be ezt: HA(C2=0;J2;C2)esetleg még időbélyegzőt tudnék hozzárendelni a pontok változásához, de akkor meg nagyon bonyolult lenne a választó-hivatkozás
-
scott_free
senior tag
válasz
Delila_1 #27368 üzenetére
huh, nem fogalmaztam akkor érthetően:
a táblázatban a "Sorszám" alapján a neveket be tudom íratni makró nélkül is a cellákba (FKERES-sel), a makrónak az lenne a feladata, hogy az adott cella értéke alapján hozzárendeljen egy pontértéket a mellette lévő cellához egy másik lapról.
--> pl. ha a B2 cella értéke "AA", akkor C2 legyen "2" (amit a piros táblázatból szed be - ez a "Nevek" lapon, a "NevekPontok" táblázatban van)
-
sedyke
tag
válasz
Delila_1 #27361 üzenetére
Igen, tokeletesen ertetted. Bocsanat a szegenyes korulirasert.
Most egy szoke kerdes fog kovetkezni...
Nekem angol excelem van, makro irasi keszsegem sincs, csak futtatni tudom az elore megirtakat. Eleg ha a magyar szavakat helyettesitem az angol megfelelojevel, hogy mukodjon?Koszonom! Nagyon halas vagyok a segitsegert!
-
morgusz
csendes tag
válasz
Delila_1 #27324 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget!!!!
Sajnos pontatlanul írtam le, hogy mit szeretnék, még annyi a bajom, hogy a táblában csak néhány oszloppárnál működjön, nem az egész táblában. Csak bizonyos (I,M,Q) oszlopokban levő cellák módosításakor írja be, vagy írja át a szomszéd cellát. (Ugyanis ha olyan cellát módosítok ami mellé nem kellene időpont hanem más adat van, azt is átírja, és csak letiltott makrókkal tudok hozzányúlni).
Így is megoldható? -
sedyke
tag
-
-
attilalr2
újonc
válasz
Delila_1 #27314 üzenetére
Szuper!
Ez már nagyon közel van! Annyiban különbözik, az elképzeléstől, hogy azokat a termék-kategória párokat amik már előfordultak két másik oszlopba copyzgatnám és onnan kéne behúznia a kategóriák elnevezését. Ennek az az oka, hogy különböző gyártók adatbázisában ugyanaz a termék más-más néven is szerepelhet.Pl.: Zanussi ZRT18100WA Hűtőszekrény vagy Zanussi ZRT18100WA Hűtőgép vagy Zanussi ZRT18100WA
Így ha jön egy új párosítás, akkor csak hozzádobom az "Adatbázishoz" és kész.
Próbáltam átírni amit küldtél de csak bénázok
Csatoltam képet, azon talán jobban látszik mit szeretnék. -
csadi0011
őstag
válasz
Delila_1 #27268 üzenetére
Mármint abban amit ő írt, de gondolom írhatok mást is. Vagy rosszul értettem?
Szerk: Megnéztem. Ja oké értem köszi! Azt hittem, hogy amit idéztél tőle, az csak arra vonatkozik, ami az ő formázása volt. De ezek szerint nem.
Viszont most látom, hogy mégis meglehet csinálni amit akartam. Ha ezt írom formátumnak:. ;;;"Akármi"
, akkor működik. -
Delila_1
veterán
válasz
Delila_1 #27164 üzenetére
Érdemes volt elmenni, visszajönni. Útközben beugrott a megoldás a 10-zel kezdődő adatokhoz.
Function Karaktercsere(Szoveg As Range) As String
Dim strTemp As String, hossz As Integer, b As Integer, sor As Long
Dim sz As String, kezd As Integer
sor = Szoveg.Row
sz = Szoveg.Value
hossz = Len(Szoveg)
If Left(sz, 2) = "10" Then
strTemp = "x.menet"
kezd = 3
Else
kezd = 1
End If
For b = kezd To hossz
If Mid(sz, b, 1) = "2" Then
strTemp = strTemp & "k.csavar"
ElseIf Mid(sz, b, 1) = "5" Then
strTemp = strTemp & "k.csavar2"
ElseIf Mid(sz, b, 1) = "7" Then
strTemp = strTemp & "l.alátét"
ElseIf Mid(sz, b, 2) = "10" Then
strTemp = Left(strTemp, Len(strTemp) - 1) & "+x.menet"
b = b + 1
Else
strTemp = strTemp & Mid(sz, b, 1)
End If
Next b
Karaktercsere = Cells(sor, "A") & "+" & strTemp
End Function -
scott_free
senior tag
válasz
Delila_1 #27120 üzenetére
szia,
1. Melyik cellákhoz kellenek a megjegyzések?
2. Van-e már megjegyzés ezekhez a cellákhoz, vagy most kell létrehozni?
3. Add meg, hogy pl. a B oszlop celláihoz (B2-től) kell megjegyzéseket fűzni, amik az azonos sor A cellájának az értékét tartalmazzák.A következő lenne a lényeg: van egy "Emberek" nevű táblázatom egy lapon, ahol az egyik oszlopban vannak a nevek, a mellette lévő oszlopokban pedig a hozzájuk tartozó lakcímek, telefonszámok, email, stb.
Egy másik lapon szeretném azt, hogy ha egy legördülő menüből kiválasztom az egyik nevet, akkor a név alapján írja mellé egy cellába a hozzá tartozó címet, telefonszámot, stb., de megjegyzésként.Ebből minden lépést megcsináltam már, kivéve azt, hogy megjegyzésként írja be egy cellába az adott értékeket.
-
karlkani
aktív tag
válasz
Delila_1 #27071 üzenetére
Na igen, én makróval tudtam megoldani, úgy-ahogy.A makró azopi74 kolléga segítségével lett elhagyva. Közel 20 munkalapom van egy fájlban, egyikben sincs, gondoltam jobb is így. Makróval azt sem tudtam megoldani, ha beírok egy mezőbe, de ugyan azt a számot, ami ott van, akkor ne változzon a módosítás ideje. A körkörös hivatkozással ez így működik.
Nem azért lett ilyen. A legfőbb indok, hogy nem csak makrós cellák vannak az oldalon, s a makró lefutása után nem tudom visszavonni azt, amit esetleg előzőleg rosszul vittem be máshova, se a makrót...
-
karlkani
aktív tag
válasz
Delila_1 #27069 üzenetére
Szia!
Simán ráállok a cellára, beírok valamit, ami nem 0-100 közti egész szám, majd ütök egy entert, akkor beírja, az összesítő cellában kiírja, hogy #ÉRTÉK, majd ezzel egy időben feldobja a kis ablakot, hogy a felhasználó nem engedélyezi az adott bevitelt. Rákattintok a mégse gombra, visszaáll az előzőre, viszont a körkörös hivatkozásoknál, ahol ugyancsak #ÉRTÉK jelent meg, megmarad a mégse gomb lenyomása után.
A 3 mező az alábbiakat tartalmazza:
E9 =HA(ÉS(C9<>"";F9<>C9);MOST();HA(C9="";"";$E$9))
F9 =HA(C9="";"";HA(VAGY($E$9="";ÉS(SZÁM(F9);C9=F9));F9;C9))
C10 =E9C9 =SZUM(D3:D8)
Csak akkor lesz ismét jó, ha az F9 cellára állok, majd a szerkesztőlécre lépek, majd vissza a munkalapra.
-
Louro
őstag
válasz
Delila_1 #26985 üzenetére
Hosszú sor működik....csak "csúnya", hogy jobbra-balra is görgetni kell, ha másnak mutatom vagy más is ránéz.
Szebb lenne feltételpáronként sort törni és akkor mégegyértelműbbek lennének a feltételvizsgálatok.
A tördeltben (elvileg) ugyanannyi idézőjel van...csak enter és pár alulvonással van több
Vagy törjem meg a kódot és & jelekkel kössem össze? Hmmm...le is tesztelem
Köööööösziiiiiii, rávezettél a megoldásra:
Range(Cells(BASE_IDX + 10, POINTER_IDX), Cells(BASE_IDX + 10, POINTER_IDX + 7 + 30)).Formula = _
"=IFERROR(AVERAGEIFS([reporting.xlsm]Corr!$CP:$CP,"& _
"[reporting.xlsm]Corr!$E:$E,""igen"","& _
"[reporting.xlsm]Corr!$CF:$CF,"""","& _
"[reporting.xlsm]Corr!$CN:$CN,AP$28,"& _
"[reporting.xlsm]Corr!$CO:$CO,AP$2),""0,00"")"Ezer hála újfenn....Donate gomb már kijárna neked.
-
elttiL
senior tag
válasz
Delila_1 #26969 üzenetére
Köszönöm. Működik. Annyit csak, hogy OFSZET fgv. nincs (gondolom átnevezték) a 2010-es Excel-ben, ELTOLÁS fgv. van helyette. Sugót akartam olvasni a használathoz, de nem találtam, se a fgv-k listájában. Annyit csak az "IGAZ"-ak kimásolását én lépésenként rögzítettem egy makróban (a saját feladatomban), nem használtam a spec. szűrést. Csináltam hozzá a széles szép frissítés gombot. Az érvényesítés tartományának meghatározásánál használom a Te általad adott megoldást, amit újfent megköszönök.
-
Des1gnR
őstag
válasz
Delila_1 #26911 üzenetére
Persze, azzal kezdtem én is, de ha szöveg a cella formátuma, akkor ugye 19.okt szerepel ott és ha abba cserélek pontot vesszőre, annak ez lesz az eredménye: 2015,10,19
Valami olyan megoldás kéne ami a még be nem importált fájlban cseréli a pontot vesszőre.
Köszi az eddigieket -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
Delila_1 #26809 üzenetére
Gyanítom, hogy ez valami hibás mentés eredménye lehet.
A hibás oszlopban ugyanis (mint alaposabban megnézve kiderült) egy szűrés eredményét látom de úgy hogy a sorok sorszámozása teljesen folyamatos nem a szűréskor megszokott -"csak a látható sorok sorszámai követik egymást" mintájú.
Ráadásul a C oszlop Szűrés menüjét lenyitva nem is szüntethető meg a szűrés, hogy a teljes adatot lássam.
Ahogy elnézem itt jelentős adatvesztés is van, le kell gyártani a munkafüzetet újra.Köszi a segítséget!
-
-
Melack
veterán
válasz
Delila_1 #26791 üzenetére
Köszönöm!
Akkor tovább: adottak sorok, amik fix névvel vannak, mondjuk Tej. Ehhez szeretnék fixen egy színt beállítani, legyen sárga. Azt hogyan kell? Hogy ne csak egy sorhoz kerüljön be, hanem ha felveszek egy másik Tej adatot, akkor az autómatice megkapja ezt a jelölést. De ne csak az az egy cella, hanem a hozzá tartozó másik 3 is?
-
szami777
addikt
válasz
Delila_1 #26690 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Megpróbáltam úgy, ahogy te írtad, valamennyire sikerült is, de valahogy mégse.
Itt a kép róla: [link]
Sajnos pl a tengerparti üdüléshez csak azt számolja, ahol egyedül azt a választ adták, azokat nem számolja bele, ahol több választ adtak, köztük a tengerparti üdülést is. -
huliganboy
addikt
válasz
Delila_1 #26668 üzenetére
Szia!
A pár nappal ezelőtti makrót amit készítettél az egyik barátommal továbbvittük kicsit....
A kérdése maz lenn, hogy az üres sorokat, hogyan tudnánk kiszedni.....Köszönöm!
Sub ido()
Dim sorInnen As Long, sorIde As Long, oszlop As Integer
Dim usor As Long
Sheets("Munka2").Select
sorInnen = 3: sorIde = 2: usor = Range("B" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sorInnen = 3 To usor Step 2
For oszlop = 2 To 8
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 3) = Left(Cells(sorInnen, oszlop), 5)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 5) = Right(Cells(sorInnen, oszlop), 5)
sorIde = sorIde + 1
Next
Next
Sheets("Munka5").Select
Call helyszin
End Sub
Sub helyszin()
Dim usor As Long
Sheets("Munka2").Select
For sorInnen = 4 To usor Step 2
For oszlop = 2 To 8
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 7) = Cells(sorInnen, oszlop)
sorIde = sorIde + 1
Next
Next
Sheets("Munka5").Select
Call nap
End Sub
Sub nap()
Dim usor As Long
Dim hossz As Long
Sheets("Munka2").Select
sorInnen = 1: sorIde = 2: usor = Range("b" & Rows.Count).End(xlUp).Row
For sorInenn = 3 To usor Step 2
For oszlop = 2 To 8
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 2) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 4) = Cells(sorInnen, oszlop)
sorIde = sorIde + 1
Next
Next
Call edzo
End Sub
Sub edzo()
Dim usor As Long
Sheets("Munka2").Select
For sorInnen = 3 To usor Step 4
For oszlop = 1 To 1
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 1, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 2, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 3, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 4, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 5, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 6, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Next
For oszlop = 1 To 1
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 7, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 8, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 9, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 10, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 11, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 12, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 13, 1) = Cells(sorInnen, oszlop)
Next
For oszlop = 2 To 8
sorIde = sorIde + 1
Next
For oszlop = 2 To 8
sorIde = sorIde + 1
Next
Next
Call korosztaly
End Sub
Sub korosztaly()
Dim usor As Long
Sheets("Munka2").Select
For sorInnen = 5 To usor Step 4
For oszlop = 1 To 1
Sheets("Munka5").Cells(sorIde, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 1, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 2, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 3, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 4, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 5, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 6, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 7, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Next
For oszlop = 1 To 1
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 7, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 8, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 9, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 10, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 11, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 12, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Sheets("Munka5").Cells(sorIde + 13, 6) = Cells(sorInnen, oszlop)
Next
For oszlop = 2 To 8
sorIde = sorIde + 1
Next
For oszlop = 2 To 8
sorIde = sorIde + 1
Next
Next
Sheets("Munka5").Select
End Sub -
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26654 üzenetére
Hehe, ez jó trükk,
Eddig mindig vagy így csináltam:=FKERES(SZÖVEG(cellahivatkozás;"#");tartomány;oszlop; tartományban_keres)
vagy fordított logikával tömbfüggvényesen így:
{=FKERES(cellahivatkozás;ÉRTÉK(tartomány);oszlop; tartományban_keres)}
De az eddig eszembe se jutott, hogy úgy alakítsam röptében szöveggé a keresett értéket, hogy egyszerűen egy üres sztringet hozzáfűzök a számhoz
-
Margit néni
csendes tag
válasz
Delila_1 #26612 üzenetére
Kedves Delila_1 !
Ja, igen, sűrű volt a tegnap, éjfélkor álltam neki excelezni. :-D :-D
Nagyon rendes vagy!!!
Örülök, hogy ráleltem erre a fórumra, biztosan fogok még kérdésekkel jönni, képbe kell kerülnöm excel ügyben, mert szükségem van / lesz rá. De sajnos csak alapismereteim vannak.
Szerencsére érdekel a téma, szórakoztat, jól megmozgatja az agyamat. :-)
Jó lenne úgy érteni hozzá, mint Ti páran, itt a fórumon! (Irigy vagyok)
-
Margit néni
csendes tag
válasz
Delila_1 #26608 üzenetére
Kedves Delila_1 !
Pislogok és tátogok... Zseni vagy.
Elképzelésem sincs, hogyan működnek az általad írt képletek, mi mit jelent benne... de nem nyugszom, míg rá nem jövök. Ha beledöglök is. :-)
Mert frankón működik, bizony.(Annyi, hogy az első képleted két INDIREKT-es része közé beékeltem egy &" "& -t, hogy legyen szóköz a két rész között.)
Köszönöm szépen!!!!!!!!!
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26477 üzenetére
Darabszámban biztos az egyébből van több, de ha a "knowledge workerek" számát nézzük, (de csúnya szó, de szebb nem jutott eszembe
) , ami mondjuk releváns egy irodai programcsomag esetében, akkor már szerintem a multik felé billen a mérleg.
"Igazad van, használjunk angolt, és hétfőn is legyenek zárva a boltok, hiszen akkor én sohasem vásárolok be.
"
Ebben kiegyezhetünk, én sem. Sőt hétközben sem szoktam, legyenek nyitva csak pénteken és szombaton
Meg persze kérjük vissza a vasárnapot
"nem kell külön progi, elég, ha beszúrsz egy nemzetközi makrólapot."
Ez visszafelé is működik? Vagyis, angol excelből, be tudok szúrni magyar makrólapot? Mert ha nem, az az én érvelésemet támasztja alá, mivel akkor az angol függvények bárki számára elérhetőek, a lokaizáltak viszont csak a lokalizálton
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26469 üzenetére
Láthatod, az utóbbi időben, mindig kéznél van az excel function translator, és rögtön lefordítom, mielőtt beírom a választ. (kivéve, ha esetleg nem vagyok épp gépközelben, és macerás lenne a fordítás) Elején lehet, hogy volt némi félreértés, de amikor láttam mi a szokás, változtattam, a javuló tendenciát nem tagadhatod.
De nagyon gyakran nem írja a kérdező a nyelvet. Akkor mi legyen a default válasz?
"Elég sok országban élő Excel alkalmazóval van kapcsolatom, minden országban lefordították."
Nekem is, és tudom, hogy lefordították, de azt is tudom, hogy vállalati szinten szinte minden multinál le van tiltva minden lokalizáció. SAP lokalizáció itt-ott engedve van (az a másik, amitől néha feláll a hátamon a szőr), de az Office általában english only.
Nekem pl volt vagy 8 különböző állandó munkahelyem az elmúlt 15 évben (magyarországiak) , de sehol sem volt telepítve semmilyen Office MUI pack, mindenhol angol volt a default (mégha néhány felhasználó ki is sírta a helyi IT-snál, hogy mókolja a a gépére a magyar csomagot, központi vállalati support-ról le kellett mondania). -
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26460 üzenetére
Na látom, ez nehéz menet lesz
"Egyébként minden országban lefordították (több-kevesebb sikerrel) a függvényneveket, az előbbi okból."
Inkább kevesebb, mint több, és mindenhol nagyon sok a panasz rá. A Microsoft is elismerte, hogy ez hiba volt, és átestek a ló túloldalára, amikor a nagy lokalizációs őrületben a függvényeket is lokalizálták a 90-es években, mert több kárt és zavart okoztak vele, mint hasznot (elsősorban ezért is vannak minden multinál alapból letiltva a különböző language pack-ek) Legszívesebben már visszacsinálnák, de nem tehetik....
Az meg külön móka, és fejfájdlom, hogy a felsőoktatásan is a magyar excelt tanítják még a legmagasabb szinten is, munkaadók meg szívhatnak a frissdiplomásokkal ...
-
Sanki
addikt
válasz
Delila_1 #26440 üzenetére
Köszi, ez nem rossz.
Azt hogy tudnánk korlátozni, hogy több név és terület esetén minden terület legalább 1x legyen beosztva (most néztem meg 150 területtel és 79 névvel és volt olyan terület, amit nem osztott be, sok meg 3x volt).
(#26445) azopi74: ezzel már próbáltam, de nem jöttem rá hogy hogy lehetne, esetleg le tudnád írni? -
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26455 üzenetére
Félreértesz, nem a függvények az üdődöttek, csak a magyar fordításuk
Nekem ez a DARABTELI tetszik a legjobban, de van még néhány agyament példány ...SUM = SZUM - hát jó
SUMIF = SZUMHA - Jó, legyen
SUMIFS = SZUMHATÖBB - Ok, rendben
COUNT =DARAB, legyen
COUNTIFS = DARABHATÖBB, - hát legyen - legalább konzekvens
COUNTIF = DARABTELI ?????? WTF ?????? Miért nem lehet akkor már DARABHA, könyörgöm? Fő a konzekvenciaMi az a teli? Kinek van teli? Hát nekem ezekkel a ferdítésekkel.
De azt sem értem, mi a fenének kellett lokalizálni a föggvényeket. Jó hogy nem a VBA eseményeit, objektumait, parancsait meg operátorait magyarították ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest