- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Amazon Kindle
- BIOS frissítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Last of Us Part I: Die PC-Version unterstützt jetzt nativ FSR 4
Nem hiszem, hogy nagy problémát okoz... -
Sinesol
veterán
Egyrészt ott senki nem mondta, hogy nextgen konzol, másrészt azért az OLED elég pluszt jelent, miközben azért nincs túl jelentős különség árban, főleg ha valakinek az volt az első gép. 120k az oled switch most, ennyi egy alsókategóriás teló, de mondhatom azt is, hogy fél órája vettem egy kiló viszonylag jobb kávét egy tizesért és még akciós is volt, mert amugy 13.
-
PuMbA
titán
Rendben, de mint írtam, kevés találgatós cikk van rajta
Most például van rajta egy Virtous fejlesztő stúdió interjú a Switch 2 hardveréről, hogy mit gondolnak róla, mert több Switch 1 portot is csináltak, illetve már Switch 2-vel is foglalkoznak, hogy milyen nehézségű a portolás stb. Sehol máshol nincs ez a cikk, mert a WccfTech-esek kérdeztek. Én továbbra is örömmel olvasok WccfTech-et, mert nem akarok lemaradni fejlesztők első kézből történő infójáról, amit sehol máshol nem kapok meg.
-
Kansas
addikt
Nem véletlenül nem olvasom, és a videocardz.com-ról sincs sokkal jobb véleményem. Alapvetően taszít a minden vagy majdnem minden alapot nélkülöző(és/vagy wishful thinkinggel helyettesítő) találgatás - ezért nem járok soha a PH találgatós topikjaiban sem...
Ha valakit ez szórakoztat, hát lelje benne örömét, de nem tudom azt mondani, hogy nem módosul a véleményem róla negatív irányba... -
DraXoN
addikt
Pár napja volt valahol fent (nem tudom hol olvastam), hogy valaki RDNA 3 GPU-n is működésre bírta az FSR 4-et ... a kép szebb lett, de a teljesítmény "visszaesett" ... bár nagyobb volt mint FSR nélkül, de kisebb volt mint FSR 3 esetén ... kb mint ha az FSR 3 legmagasabb minőségi beállítása felett lett volna még egy minőség szint.
Ez alapján nem lehetetten, hogy menjen ... a kérdés van-e értelme. -
Kansas
addikt
WCCFtech at IT világ Blikk-je, az angol pletykalapok színvonalával, nem is értem, hogy veszi őket bárki komolyan egy pillanatig is...
-
Jó reggelt kívánunk, léteznek az x86+Windowstól eltérően működő architektúrák, OS-ek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PayPal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest