Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
fi:zi'k
üzenetére
Amíg válasz jön, addig beírom a többi kérdésem is, mert a táblával nem jutok előrébb.
Igen, használtam a súgót, de úgy tűnik bénán keresek, mert nem találtam megoldást.1. Hogyan tudok egy cellát rögzíteni képletben?
Pl.
A képlet =A1+B1. Ugye ha ezt cella sarkánál fogva lehúzom, akkor =A2+B2 lesz.
Mit kell ahhoz tennem, hogy mondjuk a B1 cellát mindig megtartsa, magyarán =A*+B1 maradjon a képlet bármeddig folytatom.2. Hogyan tudom függővé tenni egy cella értéké egy másiktól és előbbivel műveletet végezni, ha legördülős, választós a cella?
Pl.
A1 cella lehet: a,b,c. "a"-hoz "1" tartozik, "b"-hez "2" és "c"-hez "3". A számértékeknek C1 cellában kell megjelenniük.
Ha kiválasztom "a"-t és B1 cellába beírom, hogy 10, akkor C1 cellában 20-at kellene kapnom.3. Az előző hsz-ben lévő problémához konkrétan kapcsolódóan: hogyan tudom megoldani, hogy J3 értéke "-" legyen, ha B3 üres, és J3 értéke "+" legyen, ha B3-ban bármi szerepel? Ugyanezen esetben elérhető-e, hogy J3 cellát az értékének megfelelően kitöltse a vagy b színre?
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50