Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsibocs
csendes tag
Sziasztok!
Ismét elakadtam, és segítségre lenne szükségem:
(megpróbálom leegyszerűsíteni...)
Van két munkalapom, Munka1 és Munka2Munka1-en:
A oszlop: termékkódok, X oszlopban üres cellákMunka2:
A1111:A1131 tartomány: termékkódok
C1111: C1131 tartomány: a termékkódokhoz tartozó értékekAzt szeretném elérni, hogy a Munka2-ről a C oszlopban található értékeket a Munka1 x oszlop megfelelő cellájába másolja, vmi függvénnyel, de asszem elakadtam...
próbáltam a KUTAT-tal, ami be is jött, egészen addig, amíg meg nem találta az első találatot, mert utána mindenhol az szerepelt....
Szükség lenne a HA-ra is, de a kettőt nem tudom kombinálni...Tehát: írnám a munka1 X oszlopába, hogy keresse meg a Munka2! A1111:A1131-ben szereplő termékkódot a Munka1! A oszlopában (kb. 400 tétel
), és ha megvan, akkor illessze a kód sorába, az X oszlopba a Munka2! C1111: C1131-ben szereplő megfelelő értéket, ha nincs, akkor üres cella ké'ne 
Nem jön össze.....
Új hozzászólás Aktív témák
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ha megvan, akkor illessze a kód sorába, az X oszlopba a Munka2! C1111: C1131-ben szereplő megfelelő értéket, ha nincs, akkor üres cella ké'ne
Fferi50