Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
royal828
csendes újonc
Sziasztok!
Teljesen reménytelenül írok, de hátha..
Kb 1. éve készítettem egy excelt egy tutorialt végigkövetve (ilyen rendszerező, ütemező kisokos), 4 hétig csináltam mikor volt rá egy kis időm, de lejelszavaztam, mert céges gépen és szerveren csináltam, és olykor egyesek szeretnek kutakodni más dolgai között..
Most szerettem volna elővenni, de már mindent kipróbáltam és semmi sem működik, szóval valami nagyon zseniális jelszót találhattam ki
Van rá bármi módszer, hogy ezt feloldjam és hozzáférjek?
Fontos, hogy nem a munkalap van jelszavazva, hanem az egész fájl. Próbáltam rá keresgélni megoldást, ha a kiterjesztését átváltoztatom tömörített fájlra és megnyitom, nem működik, szerintem ezt már kivédte a Microsoft, még munkalappal működne, teljes fájllal nem. Hibaüzenetet dobál, vagy üres fájlt jelez.
Ha valamelyik tömörítő progival megnyitom és mutat is fájlokat, amiket meg txtben meg tudok nézni, nem látok semmilyen értelmező programkódot, csak 45ezer karakternyi kriksz-krakszot
Bármi ötlet, tipp?
Se időm se energiám nem lenne most újracsinálni.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Linux haladóknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Óra topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Se időm se energiám nem lenne most újracsinálni.
Fferi50