Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem volt időm foglalkozni a válaszokkal, csak most tudtam rá időt fordítani.
Köszönöm a megoldási javaslatokat mind Fferi50-nek (#53054), mind Mutt-nak (#53061). Mivel olyan megoldást kerestem, amely a PQ M kódban „egyszerűen” alkalmazható, ezért Mutt megoldását jegyzem fel magamnak. (Makróban nem vagyok otthon és nem is szeretnék azt alkalmazni, mert később nem tudok hozzászagolni, ha valami változtatásra lenne szükség. Ettől függetlenül a javaslatot köszönöm.)
Valahogy éreztem én, hogy Mutt lesz az, aki tuti fog megoldással szolgálni és nem is tévedtem. Ha egyszer a tizedét tudni fogom PQ-ben, mint ő, akkor nyulat lehet velem fogatni örömömben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50