- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gycs02
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Szia!
Most már rájöttem, hogy nem véletlenül kértek mintát arról. hogy mit szeretnénk.
Átgondoltam, s rájöttem, hogy amit legelőször írtál, az kell nekem. Ha csak 1 sor van, akkor nem megy, de a többi esetben úgy néz ki, hogy jó. Az egysoros javítást meg megpróbálom beleügyeskedni a későbbi makróid alapján.
Sikerült is a javítás, egyelőre a teszteken át ment, szerintem jó lesz.
Csak hogy átlássátok mi a folyamat.
Tehát a lényeg. Érkeznek összevissza sorrendbe az áruk. Megszűröm az A oszlopot almára, ha megtörtént a bevételezés, az almák mellé menne az x. Majd jön másik meló, legközelebb már először B-re szűrök, mert ami nem üres, azzal nem kell foglalkoznom. Amit bevételeztem, azok bizonylatát ki kell nyomtatni. Szűrés X-re a B oszlopban és C-ben üresre. Ha megtörtént a nyomtatás mehet a C-be az x. Ami nyomtatva van, azt könyvelni kell C x, D üres amivel foglalkoznom kell. Persze, ha van lehetőség mindet folyamatában csinálni, akkor nincs erre szükség.Ismét köszönet a segítségért és a Türelemért!
#52886Fferi50
Neked is!
Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50