Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mini PC
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Egérpad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok.
Eddig szívtam az excel-lel, eszembe sem jutott, hogy itt jó eséllyel ilyen topik is van
Munkámhoz kaptam egy adatbázist, amit nagyjából már átrendeztem a saját tudásom szerint (ami nem túl sok
), viszont nagyon nagy segítség lenne, ha még pár dolgot megtudnék csinálni. Jelenleg így néz ki a listám:
(Elvileg nyilvános cég adatok, de ha szabályba ütközik, kérlek töröljétek a képet, és csinálok egy személtető táblázatot külön)
Az lenne a problémám, hogy a házszám oszlopban elég sok a duplikált. (Egy címen több cég) Van rá mód, hogy összeolvasszam úgy az azonos hsz sorokat, hogy a többi oszlopban lévő adatok egymás alatt legyenek, de szintén egy cellában? Tehát pl lesz egy olyan sor, ahol 1 db 128 szám van, és a következő oszlopokban szintén egy cellában az összes cégnév, csak alt-enterrel elválasztva cellán belül, és ugyanígy az email címek, telefonszámok stb?A másik problémám, hogy elég sok a /A /B házszám, és hiába állítottam a cellákat számokra, amikor növekvő sorrendbe szeretném tenni, akkor a / jeles nélküleket sorrendbe teszi, majd lá külön az összes olyat, amiben van / jel.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), viszont nagyon nagy segítség lenne, ha még pár dolgot megtudnék csinálni. Jelenleg így néz ki a listám:
Fferi50