Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Home/Nest
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én már párszor belefutottam abba, hogy egész oszlopok meg voltak formázva, esetleg egy szóközzel kitöltve, ami 1millió sornál már sokat is jelenthet. Főleg, ha képlet, amit mindig újraszámol és "nincs is látható eredménye".
Én ilyenkor először minden tabon nyomok egy CTRL + End-et, ami az utolsó használt oszlop utolsó használt sorára ugrik. Ha ez irreális, akkor ott a törlés segíthet (nem mindig, csak bizonyos esetekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50