Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nem erre gondolok. Van két oszlop, amit folyamatosan töltenek fel adatokkal, és az egymás mellett lévő A és B adatot a C számolja ki. És azt szeretném, hogy amíg A-ba és B-be nem kerül adat, addig a C-ben a képlet a szerkesztőlécen se látszódjon.
Feltételes formázásnál látszik a szerkesztőn, mi van a cellába írva, a HA fgv. pedig értékekkel dolgozik, de nekem A-ban és B-ben lehet bármi, nulla, pozitív, negatív, csak az a lényeg, hogy amíg nincs érték, addig abban a sorban a képlet se látszódjon a szerkesztőn. Lehet nem fogalmaztam pontosan.
Nem életem fő problémája, meg nem is egy nagy horderejű dolog, csak idegesít, hogy láttam ilyet, de nem jöttem rá, hogy kell megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Filmvilág
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Autós topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50