Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Sziasztok,
Próbálnám csökkkenten a 31Mb-os fájlméretemet aminek a mérete úgy gondolom nem indokolt és shift+ctrl+nyíl megoldásokkal töröltem("Összes törlés") mindent, mindegyik lapról, de nem csökkent semmit...sőt nőt 4Mb-tal.
Ellenőriztem ctrl+end kombinációval is a formázott cellákat, oszlopokat és egyetlen munkafüzetnél bármit csinálok még mindig a 1046xxx sorhoz ugrik. Oszlopt szerint jó, csak a sorban ugrik a legvégére.
Mi lehet még ott amiért leugrik a végére?Olvastam, hogy *.xlsb formátumba is érdemes lementeni, , mert jobban tömörít. Kipróbálva most 4,5Mb lett a fájl méret.
Milyen hátrányokkal jár ez az *.xlsb formátum?Formátumtól független én rendbe raknám azt a munkafüzetet ahol végére ugrik ctrl+end kombinációval, mert nem normális dolog.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Rewards
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50