Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• astradejo

újonc

Köszönöm szépen a segítségeket.
    Tudom, hogy benne van az összefoglalóban, hogy pontosan kell leírnom a táblázatot, különben a segítség nem biztos hogy megoldás lesz a problémámra.
    Ezt követtem én is el most, de csak azért mert céges adatokat és neveket tartalmaz,amit nem szeretnék megosztani.
    A legfontosabb dolog amit kihagytam, az pedig az, hogy a számok gyakran változnak (képlet számolja azokat is).

Ezért Fferi50, az általad javasolt megoldás sajnos nem jó, mert ha értékbeillesztést csinálok, a sor száma ugyan az marad, viszont a hozzájuk tartozó számok (és a hozzájuk tartozó nevek) csökkenő sorrendje változik a számok megváltozásával.

Lappy: azt sejtem hogy nem lehetetlen, de pontosan ez volt a kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani

Mutt:
    1. verzió: a táblázatomat nyomtatnom kell és a kimutatás miatt nagyon megváltozott, ezért sajnos ezt nem tudom használni.

2. verzió: majdnem minden részét megértettem. Magát a SOR függvényt eddig úgy gondoltam, hogy értem, de itt a benne lévő osztást csak félig meddig.
    Ennek ellenére megpróbáltam alkalmazni.
    Kiírja ugyan a neveket, de ugyanabban a sorrendben, ahogy magában a táblázatban szerepel.

Ha esetleg látatlanban még így is lenne ötlet az jó lenne.
    Legszívesebben beraknám az egész táblázatot, de nem tehetem, szóval ha így nem tudtok segíteni akkor így jártam.
    Köszönöm az eddigi ötleteket.
    Üdv:
    Dávid

Új hozzászólás Aktív témák