Hirdetés
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
m.zmrzlina
üzenetére
Szia!
Szerintem sajnos makróból nem lehet ezt a beállítást szabályozni. Tudom, nehéz ügy de én megpróbálnám első körben az Excel nyomtató menüben a nyomtató beállításait kézzel megcsinálni, ha ott lehet kétoldalas nyomtatást beálítani, akkor megtenném. Utána ellenőriztetném egy próbanyomtatással, hogy valóban kétoldalast nyomtat-e.
Ha igen, akkor csak annyit kell tenned, hogy te beállítod kézzel a nyomtatási makró futása előtt ezt az opciót. (Illetve talán meg is őrzi a beállítást az Excel, ezt nem tudom, ellenőrizni kell.)
Egyébként pedig gondolom a printerdrivert kellene tudni programozni.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50