Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Logitech Z906
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia,
Sajnos nem működik. #SZÁM! hibát ír ki, ill. az utolsó az OSZLOP függvénynek nem kellene a másik munkalapra hivatkoznia?A Munka1 az nálam nem Munka1 (de megfelelően behelyettesítettem), végül is ez nem feltétlen top secret.
=INDEX('OEE_Állásidő összegzés'!$F$9:$AH$9;1;HOL.VAN(H64;'OEE_Állásidő összegzés'!$F$8:$AH$8;0))
Amúgy csak halkan kérdezem de mi a f ért nem csinál erre valami szög egyszerű megoldást a Microsoft!?
Tudom nagy kérés, de mondjuk az FKERES/VKERESNEK-nek lenne egy találat szám argumentuma azt pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Arc Raiders
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom nagy kérés, de mondjuk az FKERES/VKERESNEK-nek lenne egy találat szám argumentuma azt pont.