Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprite75
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Az And Target <> "" feltételt átírtam erre IsNumeric(Target) mert hibaüzenetet dobott amikor elíndítottam az Újsor makrót.
Az új sor makró ez:
Sub Újsor()Dim usor As Longusor = Range("C" & Rows.Count).End(xlUp).RowActiveSheet.Unprotect Password:="baromfi"Rows(usor).SelectSelection.Insert Shift:=xlDown, CopyOrigin:=xlFormatFromLeftOrAboveActiveSheet.Protect Password:="baromfi", DrawingObjects:=False, Contents:=True, Scenarios:= _False, AllowFormattingCells:=True, AllowFormattingColumns:=True, _AllowSorting:=True, AllowFiltering:=True, AllowUsingPivotTables:=TrueRange("A" & usor).SelectEnd SubÍgy hibaüzenet nincs.
Viszont a Q oszlopba beállítottam érvényesítést, hogy csak számot írhassanak bele, de ha mégis betűt írok véletlenül és jön a hibaüzenet az érvényesítés miatt akkor lefut a sorszámozás.
Ez ki lehet valahogy küszöbölni?Tudod a "bolond boztonság" miatt

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Fferi50