Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikkolo^^
addikt
Olyat szeretnék csinálni, hogy egy munkafüzeten belül vannak különböző lapok melyeken belül különböző projektek vannak felvíve melyeknek a státusza többféle is lehet. Azt szeretném, hogy a különböző lapokon található nem 'Lezárt' munkákat gyűjtse ki az 'Összesítő' lapra. Hasonlót már csináltam tömbösítéssel itteni segítséggel, de a különböző lapokon található adatok összegyűjtését nem tudom hogyan lehetne összehozni egy lapra. Minta elérhető, [link].
Arra gondoltam, hogy először összegyűjtöm egy lapra a projekteket mondjuk 1-20 sor 1. lap, 21-40 2. lap és így tovább. Majd utána ezen lapokról másoltatom át a véglegesre szintén tömbösítéssel, mert az első megrendelőhöz csak 5 munka van felsorolva akkor van 15 sor üresem ami nem kell. Remélem érthetően írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50