-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a táblázatom már nincs meg amiből a fotót csináltam ide, mert azt csak azért csináltam hogy leellenőrizzem hogy ha én külön kézzel beírom azokat a számokat, amik a táblázatomban vannak akkor is rosszul jön e ki.
Alapból egy pivot táblában jelennek meg ezek a hosszú tizedesek és csak 2 tizedesig jelenítem meg abban, de az érték a checkbox kipipálása után is hosszú.A pivot táblából fkeressel keresek ki értékeket egy másik táblázatba és az fkeres által adott eredmények is sok tizedesjegyűek lesznek.Azokat az értékeket meg 0 tizedesjeggyel formázom így a kerekítéses után már végülis mind1. Nem tragikus csak nem szeretem ha nem értem mi miért van.
Csak fura volt nekem hogy nem tud helyesen összeadni az excel ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield: Bad Company 2
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Milyen switch-et vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest