Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a táblázatom már nincs meg amiből a fotót csináltam ide, mert azt csak azért csináltam hogy leellenőrizzem hogy ha én külön kézzel beírom azokat a számokat, amik a táblázatomban vannak akkor is rosszul jön e ki.
Alapból egy pivot táblában jelennek meg ezek a hosszú tizedesek és csak 2 tizedesig jelenítem meg abban, de az érték a checkbox kipipálása után is hosszú.A pivot táblából fkeressel keresek ki értékeket egy másik táblázatba és az fkeres által adott eredmények is sok tizedesjegyűek lesznek.Azokat az értékeket meg 0 tizedesjeggyel formázom így a kerekítéses után már végülis mind1. Nem tragikus csak nem szeretem ha nem értem mi miért van.
Csak fura volt nekem hogy nem tud helyesen összeadni az excel ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs