- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy excel kérdés, de hogy tudom beállítani, hogy a dátum formátumot hogyan értelmezze az excel?
A korábbi munkahelyi gépemen angol Win 7 volt angol Office 2013-mal, és telepítve volt a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv volt alapbeállítás. Ha beírtam excel-ben egy dátumot, pl. 2018.12.04, akkor azonnal megfelelően értelmezte az excel, hogy magyar formátumú dátumról van szó.
Most új gépet kaptam, amin angol Win 10 van és angol Office 2016, szintén telepítve van a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv az alapbeállítás. Mégis, mikor excel-ben beírom, hogy 2018.12.04, akkor nem tudja dátumként értelmezni, akár átállítom manuálisan a dátum formátumot, akár nem. Ha azt írom be, hogy 2018/12/04, akkor azonnal felismeri angol dátum formátumként, és automatikusan átrendezi a cellában a szöveget at alábbira: 04/12/2018.
Ez tök zavaró, mert egyrészt több éven át megszoktam, hogy magyar formátumban beírhatom, másrészt pedig ha szerkesztenem kellene, akkor tök körülményes fordított sorrendben szerkeszteni, nem rá a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Napelem
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50