- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy excel kérdés, de hogy tudom beállítani, hogy a dátum formátumot hogyan értelmezze az excel?
A korábbi munkahelyi gépemen angol Win 7 volt angol Office 2013-mal, és telepítve volt a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv volt alapbeállítás. Ha beírtam excel-ben egy dátumot, pl. 2018.12.04, akkor azonnal megfelelően értelmezte az excel, hogy magyar formátumú dátumról van szó.
Most új gépet kaptam, amin angol Win 10 van és angol Office 2016, szintén telepítve van a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv az alapbeállítás. Mégis, mikor excel-ben beírom, hogy 2018.12.04, akkor nem tudja dátumként értelmezni, akár átállítom manuálisan a dátum formátumot, akár nem. Ha azt írom be, hogy 2018/12/04, akkor azonnal felismeri angol dátum formátumként, és automatikusan átrendezi a cellában a szöveget at alábbira: 04/12/2018.
Ez tök zavaró, mert egyrészt több éven át megszoktam, hogy magyar formátumban beírhatom, másrészt pedig ha szerkesztenem kellene, akkor tök körülményes fordított sorrendben szerkeszteni, nem rá a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- YouTube
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- eBay
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...