Hirdetés
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy excel kérdés, de hogy tudom beállítani, hogy a dátum formátumot hogyan értelmezze az excel?
A korábbi munkahelyi gépemen angol Win 7 volt angol Office 2013-mal, és telepítve volt a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv volt alapbeállítás. Ha beírtam excel-ben egy dátumot, pl. 2018.12.04, akkor azonnal megfelelően értelmezte az excel, hogy magyar formátumú dátumról van szó.
Most új gépet kaptam, amin angol Win 10 van és angol Office 2016, szintén telepítve van a magyar nyelvi csomag és magyar beviteli nyelv az alapbeállítás. Mégis, mikor excel-ben beírom, hogy 2018.12.04, akkor nem tudja dátumként értelmezni, akár átállítom manuálisan a dátum formátumot, akár nem. Ha azt írom be, hogy 2018/12/04, akkor azonnal felismeri angol dátum formátumként, és automatikusan átrendezi a cellában a szöveget at alábbira: 04/12/2018.
Ez tök zavaró, mert egyrészt több éven át megszoktam, hogy magyar formátumban beírhatom, másrészt pedig ha szerkesztenem kellene, akkor tök körülményes fordított sorrendben szerkeszteni, nem rá a kezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50