Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RedHarlow

aktív tag

Sziasztok!

Ti, hogy oldanátok meg legegyszerűbben az alábbi feladatot, lehetőleg 1 lépésből.

Kérdőíveket küldünk ki. Egy embernek annyi sor generálódik excelben ahány kérdőívet kapott, az adott kérdőív kitöltöttségi státusza pedig az E oszlopban található. Nekem meg kellene nézem, hogy XY-nak hány "Kitöltve" kérdőíve van és az az összes kérdőívhez képest hány százalékos kitöltöttség.

Példa:

A oszlop: Név
    E oszlop: Kitöltés állapota ("Kitöltve")

Nagy Tamás ------------------- ------------------ ----------------- Kitöltve
    Nagy Tamás ------------------- ------------------ ----------------- Nincs elkezdve

Nagy Tamásnak 4 kérdőív lett kiküldve, ebből 3-at töltött ki, azaz 75%-os a kitöltöttsége.
    Én ezt a 75%-ot szeretném egy egy lépéses függvénnyel vagy makróval megkapni. :/

3-4 lépésből én is meg tudom csinálni a feladatot, de mivel 65 000 sorról van szó így sokszor befagy a gépemen, karikázik és úgy kell imádkozni, hogy ne szálljon el az addigi munka Ez egy rendszeres ismétlődő feladat a munkahelyemen ezért szeretném a segítségeteket kérni leegyszerűsíteni a feladatot. (A név a valódi excelben egy kódnak felel meg, így az azonossággal nem kell foglalkozni : )

Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák