- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- A 20. jubileumi Pentium G3258 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Annyi okosságot tanultam itt, de most újra hozzátok kell fordulnom, mert nagy fába vágtam a fejszém.
Adott egy megosztott (shared) Excel. Van benne egy külső fájlból hivatkozás. Azaz a fájl tartalma van kapcsolat révén bekötve. Azért, hogy amit adatbázisból kinyerek, azt ebbe az Excelbe be tudják folyamatosan frissíteni. És sajnos azért kell a megosztás, mert több felhasználó használná egyszerre.
A gondom, hogy ha megosztom az Excelt, nem lehet frissíteni a kapcsolatot. Gondoltam makróval kijátszom és kirakok egy gombot a célra. Gombra rányomva nem elérhető a refreshall objektum.

Hátha valaki belefutott már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- Lenovo X390 i5 8265U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50