Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Fferi50
üzenetére
A keresett értéket ismerem, de nem tudom/akarom kézzel begépelni.
Tehát leszűrük egy több feltétel szerint egy adattáblát, és a szűrt táblázat első érvényes sorában szereplő, szöveg értékeket akarom kinyerni. A szám adatokkal megbírkózok az összesít függvénnyel el tudom végezni az elemzést, illetve átlagolással ki tudom nyerni az infót. A szöveggel van bajom.
Tehát a leszüt lista első sorából kellene a felső részre átpaterolni az adatokat, ahonnan egy mozdulattal tovább tudom tolni érték másolással.
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- World of Warships
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest