Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bumlet

csendes tag

Sziasztok!

A következőben szeretném kérni a segítségeteket. Van egy excel táblázatom amiben, több különböző makró van:
    1. A táblázat tartalmaz egy naptárat, melyhez három makró kapcsolódik.
    2. Tartalmaz egy olyan makrót ami outlook levelekből szedi ki a megfelelő információkat, és egy userformon keresztül rögzíti az adatokat a megfelelő munkalap megfelelő soraiba.

Mindegyik makró működik, viszont ha lefuttatom a 2. makrót, ezt követően az első makrók a következő hibaüzenetet dobják: "object variable or with block variable not set". Ezek a makrók egy keresést hajtanak végre, olyan mintha nem találnák meg az értéket, viszont ha bezárom az excelt és újra megnyitom, az első makrók megint működnek, és lefut a keresés is, megtalálja az értéket, egészen addig amíg nem futtatom le a 2.-at.

Nem igazán értem hogy milyen hatással lehet a 2. makró az elsőre. Funkciójukat tekintve más munkalapokra dolgoznak, más forrásokból. Változókat más-más néven deklaráltam, objektum változók kiürítve a Sub-ok végén, screenupdate, calculationmode szintén visszaállítva minden kód végén.

A netet végigböngésztem és nem találtam semmi használhatót. Találkozott már valaki ilyesmivel?

Előre is köszönöm, üdvözlettel:
    Bumlet.

Új hozzászólás Aktív témák