Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsc73
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy feladat, amit VB-ben szeretnék megoldani, de a szintaktikával küzdök.....feladtam, ezért kérdezek...
Adott egy táblázat, (kb. 300 sor) ami az „A” oszlop szerint van sorba rendezve. Az utolsó oszlop az „L” amiben (egymás után) valahol (ez változó) vannak szövegrészletek, az biztos, hogy az „AAA” szerepel minden sorban. Azt szeretném megcsinálni, hogy ott ahol az „L” oszlopban vannak szövegrészletek legyen kijelölve, és csak az a szakasz legyen újrara sorba rendezve az L oszlop szerint. (csatoltam egy képet)
Függvényekkel, és pár kattintással simán megoldom, mert a HOL.VAN függvény megadja az elejét, és a végét az „L” szakasznak, és utána már csak sorba kell rendezni...de VB-ben nem tudom a függvények szintaktikai szabályait kitalálni....Előre is köszi a segítséget!
g.
u.i.: képek nem sikerültek, talán érthető voltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50