- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebi91
csendes tag
2007-et használok
Olyan problémám lenne hogy az excelbe importált adatoknál az egyik oszlopban a költségeket amik nagyobbak mint 999 azokat ilyen formátumban rakja be a cella bal oldalához igazítva 1 000,00 ( gondolom szövegként kezeli). A problémám az hogy a CSERE függvénnyel mindig csak egy intervallumon belül tudok cserélni. A 10 000,00 nél vagy a nagyobb értékeknél már nem tudok az általam létrehozott képlettel cserélni. =HA(Y2>-1;Y2;CSERE(J2;2;1;""))Ebben a képletben a Y2 oszlop adatait HAHIBA fügvénnyel adtam meg úgy hogy ha hibát talál a kerekítés adataiban ami az X oszlopban vannak akkor -5 öt írjon be helyette. Így a szóközös értékeknél -5-ötír ki. Így az egyik intervallumon ki tudom cseréltetni a CSERE függvénnyel. A kérdésem hogy minden intervallumon ami a milliónál vagy a százezreknél jelentkezik azt hogyan tudnám megoldani vagy van-e egyszerűbb megoldás is erre?
(próbáltam *1,számformátummá alakítani,)Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Zotac Gaming RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50