Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebi91
csendes tag
2007-et használok
Olyan problémám lenne hogy az excelbe importált adatoknál az egyik oszlopban a költségeket amik nagyobbak mint 999 azokat ilyen formátumban rakja be a cella bal oldalához igazítva 1 000,00 ( gondolom szövegként kezeli). A problémám az hogy a CSERE függvénnyel mindig csak egy intervallumon belül tudok cserélni. A 10 000,00 nél vagy a nagyobb értékeknél már nem tudok az általam létrehozott képlettel cserélni. =HA(Y2>-1;Y2;CSERE(J2;2;1;""))Ebben a képletben a Y2 oszlop adatait HAHIBA fügvénnyel adtam meg úgy hogy ha hibát talál a kerekítés adataiban ami az X oszlopban vannak akkor -5 öt írjon be helyette. Így a szóközös értékeknél -5-ötír ki. Így az egyik intervallumon ki tudom cseréltetni a CSERE függvénnyel. A kérdésem hogy minden intervallumon ami a milliónál vagy a százezreknél jelentkezik azt hogyan tudnám megoldani vagy van-e egyszerűbb megoldás is erre?
(próbáltam *1,számformátummá alakítani,)Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- World of Warships
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50