Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
azopi74
üzenetére
Hú, nagyköszi, ezzel már jót haladtam
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás 
Tehát a formátum, megjelenés, sorok, oszlopok és még a színezés is tökéletes, pont így kellene kinéznie, ahogy most, csak pluszban ennyi kéne, hogy megjelenjen az összes kategória, és azokon belül az összes termék, akkor is, ha éppen nulla eladás volt belőle. Ebben még tudnál/tudnátok segíteni?
Itt van a mostani változat, ami minden egyéb szempontból tökjó. Azt hiszem ez már csak 2013-as Excelben nyitható.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás
Fferi50