Hirdetés
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszati
tag
válasz
azopi74
üzenetére
Hú, nagyköszi, ezzel már jót haladtam
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás 
Tehát a formátum, megjelenés, sorok, oszlopok és még a színezés is tökéletes, pont így kellene kinéznie, ahogy most, csak pluszban ennyi kéne, hogy megjelenjen az összes kategória, és azokon belül az összes termék, akkor is, ha éppen nulla eladás volt belőle. Ebben még tudnál/tudnátok segíteni?
Itt van a mostani változat, ami minden egyéb szempontból tökjó. Azt hiszem ez már csak 2013-as Excelben nyitható.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Milyen monitort vegyek?
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Konvertálta egyből 2013-as formátumra, picit tettem-vettem benne a mezőket, és most már úgy néz ki, ahogy szeretném, csak egy bajom maradt: továbbra sem látszanak benne azok a termékek, amikből az adott időszakban nem történt eladás
Fferi50