- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
swoody
senior tag
válasz
swoody #27559 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy amit hiányoltam az a VKERES.
Bár értelmesen elmagyarázták volna anno oskolába.....
Közben így oldottam meg amit szerettem volna, bár lehet, hogy egyszerűbben is meglehet, szerintem ennél csak egyszerűbb megoldás van.
Előszőr is:
1-es táblázat adott.
2-es táblázat, Ha függvénnyel, ahol 1-es található 1-es táblázatban azt irattam ki. (ezt nem lehetett lefele húzni csak sor írányba, így 5-ször kellett megcsinálni függvényt)
3-as táblázat pedig az lenne, hogy amit 2-es táblázatban kiírattam, azt oszloposan kiírja, sajnos ezt sima "=cella" függvénnyel oldottam meg. Ezt meglehet függvénnyel oldani, hogy egy több cellából álló sort egymás alá oszloposan kiírjon?Ezt hogyan lehetne megoldani, hogy 3-as táblázat létrejöjjön 2-es táblázat nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest