Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van két tök egyforma excelem (.csv kiterjeszéts) amiben 800.00 cellányi adat van, és, hogyha megnyitom két gépen azonos verziójú Excellel (2010) akkor bizonyos cellák (kb. 20-30 db) az egyiken dátumként jellenek meg, míg a másikon meg rendesen számként. (harmadik gépen is próbáltam és ott is rendesen jelenik meg.) A gépeken fájl megnyitását követően egyik esetben sem állítottam semmit. Először persze egyből a cellaformátumra gondoltam, de az nem segített....
Ötletl
?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Trollok komolyan
- RAM topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?
Fferi50