- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdodi
csendes tag
Köszönöm, értem.
Én még csak ott tartok, hogy amit rögzítek, azt próbálom értelmezni. Viszont így sikerült rögzíteni, azért lett ilyen. Rögzíteni viszont csak azt tudtam, hogy kijelölök sorokat, majd másolom, vagy törlöm, itt nekem most az volt a lényeg, hogy nem tudtam megoldani, hogy egy külső változótól függően módosuljon a sorok mennyisége. Ezt formailag meg lehet adni valahogy? Arra gondolok, hogy van egy "s" számú sorom, ami időnként változik, most mindegy miért. Azt szeretném elérni, hogy mondjuk a 10. sortól egy s számú sort másoljak, vagy töröljek, azt meg lehet adni valami olyasmi formátumban, hogy Rows(10:s), vagy ilyen nincs? Persze próbálkoztam, de csak hibaüzenetet kaptam.
Azt is szeretném megkérdezni, hogy van valamilyen letölthető anyag, ami segítene a tanulásban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest