Hirdetés
- PLC programozás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Asztrofotózás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Delila_1
üzenetére
Basszus, összességében már vagy 15 éve dolgozom Excellel, de ezt nem tudtam
(amúgy nem én állítottam arra, ezt más táblázatában készítettem). Szerintem egyébként a következetességében van egy kis anomália, legalábbis az én értelmezésemben. Ha már egyszer bevette a képleteket, akkor állíthatom bármire a formátumot (akár szövegre is), akkor is a képlet értékét fogja kijelezni, fordítva viszont nem.Számomra úgy lenne logikus, hogyha visszaállítom szöveg formátumúra, akkor a cella tartalmát, és ne a képlet (hivatkozás) értékét jelezze ki. Azon persze lehet vitatkozni, hogy jobb lenne-e úgy; valószínűleg nem, de nekem logikusabb lenne. Már csak amiatt se gondoltam volna, hogy a cellaformátum miatt van ez a probléma, mert ez így egy aszimmetrikus reláció (cellaformátum - képlet), az meg nem jó
.
Új hozzászólás Aktív témák
- PLC programozás
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gumi és felni topik
- Napelem
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(amúgy nem én állítottam arra, ezt más táblázatában készítettem). Szerintem egyébként a következetességében van egy kis anomália, legalábbis az én értelmezésemben. Ha már egyszer bevette a képleteket, akkor állíthatom bármire a formátumot (akár szövegre is), akkor is a képlet értékét fogja kijelezni, fordítva viszont nem.
.
Fferi50