Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ezt nem hiszem el

Megcsinálom a kódot a fül aktiválásához, ami működik is úgy ahogy kell (bár így persze rugalmatlan a kezelés, de legalább frissen mutatja az adatokat)
Ezután nekiálltam egy ellenőrzést belevinni a kimutatási táblába, hogy egyetlen sor se maradjon ki az összegzésekből.
Ezt is sikerült abszolválnom. Saját magam ill. az ellenőrzési folyamat kontrolljához a fejlesztés idejére beiktattam egy fül aktiválás nélküli színezett cella összeadást. Gondoltam majd manuálisan frissíttetem a tartalmát a kontrollhoz.
Viszont csak nézem, hogy folyamatosan jó értékek szerepelnek ebben a kontroll cellában.

Nekiálltam kutakodni mi is okozhatja ezt, de bevallom őszintén, hogy nem igazán jöttem rá.
Ekkor beiktattam egy a problémamegoldást elindító függvénylekérési csoportot és meglepően tapasztaltam, hogy ezek is frissülnek szépen, ahogy kell.Mivel nem tudtam mire vélni a dolgot kiszedtem a fül aktiválásakor lefutó kódot, hogy lássam mi is történik. Mondanom sem kell, hogy azóta is frissül rendesen minden egyes cella.

Legyen szíves valaki világosítson fel miért is kellett két napot azzal töltenem, hogy megoldjak egy olyan problémát, ami a jelek szerint nem is kellett volna, hogy probléma legyen

Új hozzászólás Aktív témák
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Wuthering Waves
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Suzuki topik
- BestBuy ruhás topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50