Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
Megcsináltam a kis leltárprogimat, köszönöm mindenkinek a segítséget. A végére azért maradt egy problémám. Mivel akár hetente többször is kérnek leltárt, készítettem egy makrót, amely a munkafüzetem egyik munkalapját - amelyen szépen, formázva, tételesen sorbaszedve vannak az adatok - elmentené egy új munkafüzetbe, a fájlnévben pedig szerepelne az aktuális dátum. A makró működik is, de nézegetve, tartok tőle, hogy csak a mai napon fog. Alapból hibás az ahogyan készítettem. Gondoltam a ''MA'' függvény segítségével hozom létre az új fájlnevet, de mivel az valójában egy kódszám, nem másolhattam közvetlenül a fájl nevébe. Átmásoltam egy másik cellába értékként, és dátumformátumra hozva már működik a dolog. Viszont a makróba így - teljesen logikusan - nem az aktuális dátum lett bejegyezve, hanem a mai. Hú, remélem érthető voltam
.
Ha valaki megnézné, miben kellene változtatni rajta, hogy az elképzelésem szerint működjön, azt nagyon
.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
.
Fferi50