Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megjött a játék, elolvastam a kézikönyvet, de még így sem világos egy-két dolog:
- hogy van az megoldva, ha becsatlakozok egy karakteremmel egy szerverre, az már nem mehet át másik szerverre? ahol kezdek, ott is kell maradnom? (Diablo2-ben pl. úgy van, hogy egy adott karakterrel akárhányszor új játkot kezdhetsz, sőt minden megkezdett multipartin újragenerálja a világot)
- ha egy adott világban más már megoldott egy küldetést, azt még én is el tudom végezni? ez hogy van megoldva?
- azt olvastam, hogy a játék elején kell egy szobát választanom lakóhelyül, ez hogy működik? ha valaki már letelepedett valahol, gondolom ugyanoda már nem költözhetek!? lesznek szomszédjaim, stb.. ?
- a harc az úgy működik, ha kijelölöm bal gombbal az ellenfelet támadásra, automatikusan addig üti a karim, amíg az fel nem dobja a talpát? vagy minden egyes ütésre/képességre kell kattintanom? (a Diablo2-ben
pl. nyomkodni kell a bal+jobb gombokat veszettül. lehet hogy én vagyok hibbant, de nekem az a harcrendzser jön be a legjobban
)
(a fórum egyelőre nem túl látogatott, úgyhogy gondoltam tőled kérdezek, nagyon segítőkésznek tűnsz
)
szerk: azért azt hozzáteszem, hogy természetesen a Diablo2-éhez képest jóval összetettebb, változatosabb játékmenetre számítok (olvastam, hogy kétféle tapasztalati szint van, itt van mesterség is, stb.), de a Diablo2-nek a viszonylagos egyszerűsége ellenére van egy olyan hangulata, amit eleddig kevés (vagy egy) programnak (sem) sikerült überelni. szóval csak azért azt emlegetem, mint hasonlítási alap.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Interactive Brokers társalgó
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ADATA (1x32GB) DDR5 4800MHz CL40 - 120 hó garancia
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- AMPAPA D1 Erősítő + Douk Audio Q11 DAC
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pl. nyomkodni kell a bal+jobb gombokat veszettül. lehet hogy én vagyok hibbant, de nekem az a harcrendzser jön be a legjobban
)
)