Hirdetés
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan. -
bteebi
veterán
Így már teljes a kép. Azért 1344 <> 2000+, de még így is majdnem 10-szer annyi, mint ahány zóna az én 65"-os TV-mben van (na jó, csak 7,5-szer annyi). Azért az se rossz.Azért a 955-ösnél az 5000 nit (még ha gondolom "up to" is) nagyon keményen odavág.
Az már a Dolby Vision-höz is bőven elég.#11: Általánosságban véve árban mini LED > OLED, micro LED >> OLED. Mondjuk van némi esély arra, hogy (most már) OLED árban, vagy annyiért se legyenek. Majd meglátjuk.
-
bteebi
veterán
Köszi. Mondjuk a 2000+ az nem tudom, hogy már a 65"-osra is teljesül-e. (Illene, de ki tudja.) Ha igen, akkor elég jó lehet. Mondjuk a képen 2.2.2-es hangrendszer van, a cikk meg 2.1.2-t ír. Gondolom a képen szerepel jól, de persze ki tudja.
Szerintem amúgy az OLED-eknél is drágább lesz majd, úgy meg már nem az igazi. Engem nem izgat a retinaégetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Home server / házi szerver építése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Így már teljes a kép. Azért 1344 <> 2000+, de még így is majdnem 10-szer annyi, mint ahány zóna az én 65"-os TV-mben van (na jó, csak 7,5-szer annyi). Azért az se rossz.
Az már a Dolby Vision-höz is bőven elég.
Szerintem amúgy az OLED-eknél is drágább lesz majd, úgy meg már nem az igazi. Engem nem izgat a retinaégetés.