Európába is elhozza új Mini LED LCD tévéjét a TCL

A C855 4K felbontású kvantumpontos, gamer funkciókkal megtámogatott panelt kapott.

Hirdetés

A TCL egy nemzetközi eseményen jelentette be, hogy áprilistól Európában is elkezdi forgalmazni új felsőházba szánt televízióját. Ez a TCL C855, amely 65, 75, 85 és 98 hüvelykes képméretben lesz elérhető.


[+]

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerülhet majd a boltokba a termék. Azt viszont igen, hogy kvantumpontos VA LCD panelt kapott, Mini LED háttérvilágítási eljárással, illetve a tervezők ellátták a cég saját, állítólag mesterséges intelligenciát is használó AiPQ 3.0 processzorával.

A TCL-től kapott információk értelmében a maximális fénysűrűség eléri a 3500 cd/m²-es értéket, és ennek köszönhetően a HDR (Dolby Vision és HDR10+ szabványú) anyagok visszaadása kellően látványos. A televízió maximális natív képfrissítési rátája 144 Hz, de Full HD esetén a 240 Hz is kipréselhető belőle. Természetesen a TCL C855 az AMD FreeSync technológia használatát is biztosítja.

A rendszer kapott két darab, felfelé irányított hangsugárzót is, és az integrált mélynyomó sem hiányzik belőle. A 2.1.2 csatornás beépített hangrendszer a vállalat állítása szerint az átlagosnál lényegesen jobb megszólalást garantál.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés