Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Nekem is van Hisense-em (65U8QF, QD-VA), többé-kevésbé (bár egyelőre még inkább többé) szeretem. A betekintési szögei mondjuk borzalmasak. Azt hittem, hogy valami készülékhiba lehet, de valószínűleg nem az. A blooming egész jelentős is tud lenni. Filmeknél, normál körülmények között szerencsére nem jellemző, pl. a Gravity is teljesen rendben van vele, de fekete háttéren fehér szövegeknél borzalmas. Pedig 180 zónás...
A háttérvilágítása ráadásul már vagy fél éve egész inhomogén lett (ráadásul pont a képernyő kellős közepén "foltos"), pedig nincs agyonhasználva, és mindig is jóval kisebb fényerővel használtuk.
Ettől függetlenül az esetek nagy részében, jó anyag mellett nagyon szép képe van jó színekkel, nagy kontraszttal. Mindenesetre a hibák óta kevésbé vagyok Hisense fan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest