-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Dilikutya #51323 üzenetére
Mert miért ne lenne lehetséges, hogy rosszul működik valami a rendszerbe? Kétfaktoros ide vagy oda, mintha nem láttunk volna rá elég példát, hogy megbízhatónak vélt rendszerek becsődöltek...
Fortnite accomat egyszer úgy lopták el, hogy akkor épp az volt a gebasz, hogy valami ősi unreálos szerverek hasonlóan ősi védelemmel kapcsolódtak a hálózatukhoz. Aztán csodálkoztak, ja hogy hoppá, onnan behatoltak. Miután gyorsan visszaszereztem az accom, vettem észre, hogy a játék elmentette a kártyadataimat, kérdés nélkül lehetett volna fizetni skinekért. Szerencsém volt, hogy akinek odaadták, csak valszeg valami kisgyerek lehetett, mert egyébként több tízezer forintom repült volna...
Nem véletlenül kerülöm azokat az oldalakat, ahol bankártyát kérnek, meg mindig rá kell nézzek vásárlás után, hogy elmentették-e a bankártya adataimat. Ubisoft is pont ilyen példány, hogy a megkérdezésem nélkül elmentette egyszer a kártyám adatait és alig bírtam elintézni, hogy ugyan törölje már ki. Nem engedte addig, amíg le nem járt a havi előfizetésem, amit egyébként canceleltem, hogy egy hónap után nem kell. (bár ha tippelnem kellene, az egy olyan szemét banda hogy valahová biztos lementették).
Ahol iratokat kérnek, azt helyből kerülni kell.
Szóval nem, az ilyen hiper szuper sokfaktoros beléptetések se jelentenek 100%-os védelmet, legjobb minimálisra csökkenteni, mit mivel kapcsolsz össze meg milyen adatokat adsz meg. Nagyon szeretek Böff Mihály lenni, aki Lefül Elek-en lakik és 80 éves.
És minden egyes oldalon más jelszó is kell, mert egyébként arra is volt eset, hogy valamelyik oldalt feltörték vagy a tulajok elkezdtek nézelődni és próbálkoztak más oldalon használni ugyan azt a jelszót, amit megadtam. -
vg
addikt
válasz
ooooobi #51320 üzenetére
Ja, én is ezt hittem, de nem. Azért lehetséges, hogy egy insider is van. Kérsz egy email-re egy helyreállítást, az mindig pont olyan; kérnek bizonyítékot, hogy ez valós email a tiéd, ezt te megkapod, nem foglalkozol vele, erre van egy ticked kód. Az arc egy spoofolt email-ről pár perc múlva megírja nekik, hogy ez az enyém, mivel mindig ua a levél tartalma azt meg csak copy paste. Ez nekik elég, hiszen az ai azt látja, hogy valós az email, és már kérik is az új email címet amire nincs semmilyen ubi account társítva oda megy a már ai által átírt account e-mail cím. Ez három email, és észre se veszed. A kérdés, hogy honnan tudja a ticket kódot? Ha tudod írd meg nekünk ide.
-
zsiz
őstag
[link] Borderlands 2 ingyen (Steam)
-
vg
addikt
válasz
l.skywalker #51310 üzenetére
Pár hete ellopták az accountom, pedig két lépcsős meg minden. Éjjel jött egy levél amiben leírták, hogy lopták el. Sikerült visszaállíttatni, de szerintem ott belsős segítségével lopják az accountokat, vagy egyszerűen annyi elég, ha tudják az email címed, mert kérnek egy jelszó módosítást, majd egy spoofolt email-ről válaszolnak rá mondtuk egy óra múlva sablon alapján. És már igazolták is, hogy ők a tulajok, hiszen látszólag a te email címedről válaszoltak. Ne vegyetek semmit ubi accountra, ne tartsatok ott semmi bankkártya adatot. Bár úgyse fogja senki ezt olvasni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csuvicsuva #51314 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
Állítólag a mai két Epic ingyenes játék a Deathloop és az Ogu and the Secret Forest lesz. Utóbbi mobilra is.
-
gyimger
őstag
válasz
De ha rossz, akkor ennyiért is rossz.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
-
l.skywalker
titán
Buy Skull and Bones Standard Edition PC Ubisoft Store -79%
39,99€8,00€ HL (Ubistore)
AAAA a f.omat -
csuvicsuva
addikt
Most tényleg ingyenes Epic Store-ban a korábban beszerezhető Hell Let Loose Summer Warfare DLC-je.
-
gyimger
őstag
-
wjbhbdux
veterán
Alan Wake Remastered -85% 1242Ft HL
-
conexke
tag
[The Quinfall] -90% HL? 1,95€
-
csuvicsuva
addikt
válasz
HugóBoss #51302 üzenetére
Várunk szeretettel a Bundle topikban. A Humble Choice mindig meg van említve, de a kollégák gyakran dobnak be egyéb csomagokat is.
Ráadásul a júniusi csomag ki is szivárgott, ami persze nem 100%, de többnyire be szokott jönni.
-
HugóBoss
tag
válasz
Anonymusxx #51232 üzenetére
A bundle-król általában lemaradok
-
Mr.Csizmás
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- HOPPÁ! SUPREME7 Túrkálója - Garázs és fiókürítés - Többnyire bontatlan kincsek-leletek - Nézz be! :)
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged