Hirdetés
-
PROHARDVER!
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DaVE-1
senior tag
Vicces hogy hirtelen ennyire kell mindenkinek a szétbundlezott ,agyon game pass + ps plussozott cím
-
Deftyyy
tag
válasz
Ferke[HUN] #50394 üzenetére
Ja ezvan -
Crus
őstag
Betettem a játékot, meg a DLC-ket a kosárba, mennék a checkoutra:
"Sorry, you have been blocked
You are unable to access store.epicgames.com"
Másnál is ez van?
-
zsiz
őstag
válasz
csuvicsuva #50387 üzenetére
Plusz van egy csomó ~200 forintos is. De le van halva a szerver, nem lehet behúzni a játékot egyelőre. Legalábbis nálam Internal server error van.
-
Mr.Csizmás
titán
sz: vótmá
-
zsiz
őstag
Mai Epic FREE: Hot Wheels Unleashed [link]
-
Egon
nagyúr
válasz
TheNewDawn #50383 üzenetére
Az eredeti részt a világ legjobb játékának tartom, de (éppen ezért) nem merem megvenni a remake-et.
Btw a Sim City meg a Prince of Persia 89-es, a Dune 2 (gondolom nem az első részre gondolsz) 92-es, a MoM viszont 94-es megjelenésű játék, ebből is látszik, hogy régen mennyire más volt a kínálat... -
DaVE-1
senior tag
-
TheNewDawn
addikt
Akik kellően idősek velem együtt és egyik legelső PC jatekuk egyike volt ( a Dunevel a Simcityvel meg Prince of Persia stb vel együtt) azok emlékeznek a Master of Magicre.
Na a 2 éve kiadott REMAKE ezúttal HL áron:
Off: A tegnap ingyen adott Ghostrunner 2 be Epicen már nehéz belekötni
-
echterion
nagyúr
Senki nem dobta be ide, hogy a Ghostrunner 2 a mai epic
failajándék. Úgyhogy most pótolom. -
DaVE-1
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #50376 üzenetére
Szokott. Most is pl 6.5 euroért adott fél évre/hó
-
TheNewDawn
addikt
Elnézést a sok offért mindenkitől . ON: Warhammer Dawn of War GOG on akciós, elvileg jött levél mindenkinek, 3 euró, ennyiért csak egyszer volt azt hiszem, még nagyon régen bundlezva.
Azért nem dobok linket, mert csak a kóddal együtt érvényes, az meg mindenkinek az email fiókjában van ugye. -
Mr.Csizmás
titán
Q: HB choice szokott "akciózni" a havidíjból bármi módon?
-
jcrk
tag
-
attiati
veterán
válasz
TheNewDawn #50311 üzenetére
Jagged Alliance 3 az egyik leginkább alulértékelt játék.
Hogy várta mindenki, hogy méltó remaket kapjon. Aztán alig volt visszhangja, pedig nagyon jól sikerült. -
D_r_u
tag
válasz
TheNewDawn #50352 üzenetére
De, jelenleg is megveheted. GOG-ról nem került le a Remastered megjelenésével, illetve ahogy látom, Indiegalán is vásárolható még külön a régi verzió is. Persze kérdés, hogy ezek meddig maradnak elérhetőek (a GOG-osra látok esélyt, hogy hosszú távon is), illetve ezekre nem valószínű, hogy valaha is lesz bármilyen kedvezmény, míg a Remastered kapja majd a százalékokat.
-
Golden9
veterán
#Akció
Ghostrunner 2 -100%
13,990HUF0HUF HL Epic Store -
L_ajos
őstag
válasz
TheNewDawn #50346 üzenetére
Jó mellé lőttél a "hasonlatoddal".
Köze sincs az adott szituációhoz... kb le is jött hogy mi a gond a "fanyalgókkal" -
myckey
veterán
STEAM
Terminator: Resistance: 9.99 eur HL
Kena: Bridge of Spirits: 14 eur HL
The Forest : 1.65 eur HL2GAME
Weird West: Definitive Edition : 5.58 eur HLUBISOFT STORE
Prince of Persia The Lost Crown : 15.99 eur HLHUMBLE
The Invincible: 9.99 eur HL*bar a gyenge árfolyam miatt, fene sem tudja mar, mi a HL
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Hummin #50360 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/friss.html Íde lehet offolni.
-
Hummin
tag
Én azt szeretem mikor Epic kapcsán meglepetés ér, mert annyi cucc van már tőlük free-ben. Múlkor szembejött a Enter the Gungeon, megteszett, szemeztem vele a Steam-en, de azért megnézem epicen hátha meg van már. És ott volt.
Voltam ezzel már így a Horace-vel is, amit Sasa ajánlott Checkpointban.
Örültem a mostani Brotato-nak, Dredge-nek. Ezek mind voltak már a wishlistemen. Meglepi lenne ha jönne pl a Slay The Spire, aminek a 2. része jön 25-ben. -
Tizedes1
aktív tag
válasz
Képzeld, én a Diablo 1 játékkal kapcsolatban érzek hasonlóan.
Warezen játszottam, tetszett , Ezt Vedd Meg cd-3000ért meg is vettem.
Majd a hellfire nem Blizzardos kiegyensúlyozott miatt csak warez volt, kijátszottam.
Erre ,mikor végre a Battleneten megjelenik az 1.resz, nincs remastered, nincs legalább 720p, se egykor upgrade,mint futás, automatikus cucc felszedés (egy két ingyenesen elérhető upgrade mindezt, sőt, plusz karaktereket is tud)De.
8euróért megvettem BF-kor, s install után még szórakozni kellett volna,hogy elinduljon.
20perc küzdés után, 0 upgrade es kuzdés után maradt a refund.D2R viszont bitang jó lett, nagyon szeretem, s minden pénzt megért ( 14euró a d3 necrójával együtt)
+1: streamen 3200 ért Nessaj gameplay alapján a Death Stranding sima verzióját vettem meg legutoljára.
Évente , olykor-olykor én is veszek egy -egy játékot. -
PROHARDVER!
Elég ennyi off, köszönjük!
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50353 üzenetére
" olyanokat kaptunk pl tavaly hogy Marvel Midnight Suns meg Guardian of the Galaxy, előtte meg ugye Death Stranding, ill 2-3 éve teljes Tomb Raider széria)"
És? Ja, akkor már kötelező hogy folyamatosan "drágább" (ami akcióban csak kb 10 dolcsi) ajándékokat adjanak ?
Te nagyon el vagy tévedve...
Arról nem beszélve hogy az Marvel's Midnight Sunst idén kaptuk, a Marvel's Guardians of the Galaxy-t is.
a 2-3 éve a Tomb Raider széria meg mennyi lehetett akkoriban, akcióban? 10 dolcsi?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Az Epic beharangozta hogy fullos AAA+ ajándékok lesznek? Merre?
-
Segal
veterán
Régen én is így álltam a dolgokhoz, de már egy ideje nem húzom be csak azért mert ingyenes ha csak +1 sort jelent a kliensemben. Ha minimális esélyt látok rá hogy játszani is fogok vele akkor persze igen, de manapság elég sok olyan játékot adnak x ideig ingyen amiből ezer másik van ami alapból ingyenes...
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #50353 üzenetére
Nem tudom másképp leírni: Nem mindenkinek van ott cirka 7 éve accja, amikor a Tencent még mögéjük se állt. Vannak olyanok akik idén regeltek, nekik nagy öröm az ingyen "ismétlés". Pötty.
-
TheNewDawn
addikt
Uh nagyon nem szoktam offolni, remélem modik most kivételesen megbocsájtják karácsonykor ( ezuton is még mindig nagyon kellemes ünnepeket neked is és mindenkinek) szóval igen, volt már olyan ami 3-4X volt ingyen semmi baj ezzel
Meg olyan is ami csak egyszer és azóta szívom a fogam hogy kimaradt ( Hello Long Dark sokak meg Subnauticával vannak így
)Sőt, karácsonyi ajandekozás alatt mindig szokott 3-4 repeat lenni.
Tényleg csak annyi bajom van, hogy ők generáltak hypeot december 25 és január 1. re, mi több ennek előző években meg is feleltek ( olyanokat kaptunk pl tavaly hogy Marvel Midnight Suns meg Guardian of the Galaxy, előtte meg ugye Death Stranding, ill 2-3 éve teljes Tomb Raider széria) na most szerintem ILYENKOR ezen a 2 napon kivételesen nem illik repeatet adni. Főleg olyat ami már többször volt az. De ez csak az én véleményem.
Rengetegszer adtak olyat ilyenkor, ami már megvolt ( sőt a Death Stranding és a Guardians kivételével ez volt mindig a helyzet) de NEM VOLT repeat, na ezekkel soha nem volt semmi bajom, volt amit pár hónappal előtte vettem meg pl 20€ ért, de hát nekem annyit megért, szóval teljesen ok volt, örültem neki hogy rengeteg embernek ingyen adják.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
echterion #50349 üzenetére
Amúgy a fő baj a HZD nem is az hogy kiadtak rá egy full felesleges remastert- lelkük rajta, hanem az vérlázitó hogy nem engedik a régit megvenni.... Szóval innentől kezdve egy nagy ....a seggükbe, akkor se veszem meg ha lesz mondjuk egy 5090 es kártyám.
A céges bónusszal kapcsolatban röviden: Valóban igazad van nagyrészt, nem elvárás. De ha BEHARANGOZZÁK hogy vélhetően lesz, aztán mégsem, mikozben KONKRÉTAN tudod milyen brutalis nyereséggel zárt a cég, meg mondjuk azt is, hogy a fölötted csak 1 el dologozó csoportvezető kapott 3 milliót mondjuk, a barátod meg dolgozik egy fele akkora cégnél negyedakkora nyereséggel csont ugyanolyan beosztásban mint te, és azért 1 milla neki is leesett neked meg 10 ezer se, akkor....
Konkrétan 2020 ban volt egy nagyon hasonló meglepim, én ezt 30. án egy felmondólevéllel háláltam meg
Máig emlékszem a meglepő és döbbent arcokra, és hogy még volt pofájuk miket mondani azok után - életem legjobb döntése volt eddig egyébként
-
Crus
őstag
válasz
TheNewDawn #50350 üzenetére
Te 20 játékot vettél. Te. Tömegek meg nullát. Milliós számban vannak az Epicen olyan accountok, melyek belépnek, aktiválnak, kilépnek, vagy a 12. accra is gyűjtenek, néha meg eladják fű alatt ahol tudják. De ez egy más téma...
Mert mindegy is mennyit vettél, vagy nem vettél, mert akkor is kaptál a Spartól egy rakás alkalommal neves whiskeyt, kenyérpirítót, svájci csokit, meg bio banánt... mindezt több százszor!
Ergo aki itt azon nyivákol, hogy jaj az ingyen adott akármi az mótvá', meg nem felel meg az ízlésének az teljesen el van tévedve. De nagyon. Nagyon nagyon.
-
TheNewDawn
addikt
Ez nem csak rossz analógia, hanem annál sokkal roszabb - konkrétan nagyon durva csúsztatás és mostextra finom és nőies voltam. Kb 20 játékot vettem eddig Epic Storeban, most minimum számot mondok. A karácsonyi ajandekozást mindig fel szokták hypeolni, hogy na most lesz vmi nagy durranás , és előző években erre rá is szolgáltak, tényleg adtak 2 marha jó AAA gamet .
Ezek után jött ez, ami NEM EGYSZER NEM KÉTSZER HANEM HÁROMSZOR volt eddig ingyen. Szóval de, a példám pont találó és remek volt, és biztos vagyok benne hogy ezt 90% hasonlóan élte meg.
-
echterion
nagyúr
válasz
Idén mi még ennyit se kaptunk. Most sírjak / sírjunk?
Kétféleképp lehet nézni a poharat: félig tele vagy félig üres. Az év végi bónusz tipikusan az a dolog, amivel nem szabad számolni, mikor az ember munkát vállal valahol. Olyan feltételekkel kell elfogadni, ami akkor is jó, ha csak az alapfizetés és a fix juttatások vannak meg az adott évben / hónapban. Különben csak megkeserítik az embert ezek a bónuszok és az eredménye az lesz, hogy nem tudsz örülni neki, plusz mindenki köcsög lesz, aki feletted dolgozik.#50347TheNewDawn: A HZD-t én 2022-ben vettem meg, pedig már platináztam PS-en, de 1500-ért nem tudtam ellenállni neki, mert szeretem a robotdínóvadászatot. Most kicsivel több, mint 3000-ért upgrade-elhetnék, de jelenleg nincs olyan pc-m, amiért érdemes lenne, szóval még várok vele.
-
Crus
őstag
válasz
Pokolian rossz analógia, legyen itt egy közelebbi:
Bemész a Sparba, de kb. sose veszel semmit, de ők minden héten adnak neked valami értékeset (hol top kategóriát, hol kevésbé), aminek véletlenül se járt le a szavatossága csak azért, mert nem idén jelent meg... Néha olyasmit adnak, amit már kaptál, de akkor ez ott nem neked szól, hanem azoknak akik újak.497 db. játék az pont annyi, hogyha valaki cirka 7 éve vett egy komoly PC-t, akkor azzal a mai napig folyamatosan úgy eljátszogathatott, hogy közben egyetlen fillért játékokra nem kellett költenie.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
echterion #50344 üzenetére
Ne is mondd... mire eljutottam volna oda, hogy megvettem volna a HZD t addigra bejött ez a mindenkire ráerőltetett remastered piece of shit, a régit meg se veheted ( holott a jateknak semmi szuksége nem volt remasteredre) szóval csak az uj verzió, 30X akkora gépigénnyel, most újra 50 euróért
Egyébként előző években én is rengeteg játékot vettem Epicen, még miután a -3000 es kedvezményeket kivezették akkor is, pl tavaly ilyenkor az Aliens Dark Descent volt 3700 Ft, a Warhammer 40k Rogue Trader meg 6000.
-
Gebriel
veterán
Felüdülés olvasni a fanyalgók után, hogy vannak olyanok akik értékelni tudják ha kapnak valamit és nem sírnak, hogy ingyen mit adnak és mit nem.
-
Dilikutya
félisten
A kártyák nagy veszteség, a darabonként 3-4 centes árukkal. Hiányozni fog a büdzséből.
Nekem se kellenek a mostani Epic vackok, de AAA-ból is tudtak elsőre olyat adni, ami nem érdekelt, és soha sem lesz telepítve. Nem vagyok előrébb random lomok helyett pl. a Borderlands-el sem. -
Franklin
addikt
válasz
Anonymusxx #50335 üzenetére
Akinek nagyon hiányzik a Civ 6, az behúzhatja 900 Ft-ért Epicen, vagy 1200-ért Steamen (alap verziót).
-
Segal
veterán
válasz
Mr.Csizmás #50327 üzenetére
A steammel sem vagyok elégedett idén. Ott meg az ingyen kártyák beszüntetése a hasonló kategória...
Amúgy persze bajnak nem baj ha valamit ingyen adnak ami alapesetben pénzbe kerül (most áruháztól függetlenül), de azért az hogy beharangozzák hogy akkor most osztogatások lesznek és olyat adnak ami már volt (többször) azért az gáz...
Most attól tekintsünk el hogy SZÁMOMRA az eddigiek meg olyanok voltak ami még ingyen sem kell, mert lehet valaki épp ezekből vágyott az egyikre, de legyünk őszinték szerintem kis keresgéléssel bármelyik eddigiből lehetne találni valami hasonló eleve ingyenes játékot. Összefoglalva ez az idei felhozatal SZERINTEM gáz. -
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50332 üzenetére
1 vagy 2 éve megvettem csomagban az első és a második részt, de sokat nem tekertem beléjük, a 2. részben van 20 órám az első még annyi se és az is rontott a helyzeten, hogy februárban rákaptam a fortnite-ra és a játékra szánt időm nagy részét az töltötte ki.
maross: hát azért karácsonykor legalább kihagyhatták volna az újrázást, jöhetett volna akár megint valami indie cucc, wierd westet még megnéztem volna.
Az mondjuk most furcsa hogy off-ba lett téve az előző hozzászólásom, pedig a mém alá direkt, tettem HL dealt is hogy a kép szép színes maradhasson.
-
citkar
addikt
válasz
DaVE-1 #50329 üzenetére
Használtam volna tegnap is, két Civilization vii elorendelest akkartam leadni. Gondoltam ha Epicen olcsóbb ott veszem meg. Lehet az epicen is megoldható és vagyok vaksi, de csak coming soon feliratot találtam, így steamen rendeltem elő. Nincsenek eloiteleteim, nekem mindegy melyik kliensben érem el a játékot.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #50327 üzenetére
Azt a store-t használják az emberek és vásárolnak is benne. Szóval a valvenak nem kell naponta promozni több milliót bukva
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50322 üzenetére
GG deals szerint HL: Divinity: Original Sin - Enhanced Edition PC - steam 3,99€
-
Segal
veterán
Nem tudom ki hogy van vele, de valahogy ez az idei osztogatásnál lassan az is jobb lenne, ha egyáltalán nem adnának semmit...
-
Golden9
veterán
#Akció
Control -100%
11,590HUF0HUF HL Epic Store (Harmadszor.) -
myckey
veterán
válasz
aucs, megint a control
-
shapphire
aktív tag
válasz
\○/
Hurrá. Nem tudjátok, engedi a kliens többször is a könyvtárhoz adni? Jó lenne.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #50321 üzenetére
Vagyis Ő nem találta el , helyette jött a z eddig kb 8X ingyen adott Control......
De legalább abból is a basic változat -
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #50319 üzenetére
Mondjuk nem te találtad el, hanem a rediten írják, vagy te vagy a No-Meeting5381? Ő volt szerintem az első aki írta a szivárogtatónak h valszeg ez lesz
-
KISDUCK
addikt
válasz
TheNewDawn #50319 üzenetére
Na ez már tetszene.
-
TheNewDawn
addikt
Nos 99% ban eltaláltam. Civ 6, csak nem a Platinum hanem Anthology - ergo nem csak a 2 nagy kigészitő van benne hanem a legutolsó kisebb is, vagyis a teljes verzió.
-
myckey
veterán
válasz
Anonymusxx #50316 üzenetére
az csak egy stat...
a fanyalgókat nem kell érteni, nem egyforma az ember ízlése, szerencsére.
-
myckey
veterán
Dredge egész jo..
-
zsiz
őstag
válasz
TheNewDawn #50295 üzenetére
Amit én kaptam listát, aszerint Maffia II The Definitive Editon lesz ma. Itt a lista, aki nem akar spekulációkat olvasni a későbbi napokra, ne nyissa meg
[kép]
-
Crus
őstag
Így van! A fejlesztési költségek brutálisak, ha nem egy indie nograf izéről van szó, szóval az is vastagon indokolja, hogy nem adhatják 30 éves áron. A bérköltségek is kegyetlenül magasak ebben a szektorban, meg hát manapság aki PR-ra nem költ, az kösse fel a gatyát, ha valamit el akar adni ebben nagy tengerben.
De mégis elképesztő jó árakon is lehet vásárolni! Dragon's Dogma 2 idei cím, minap láttam 28 ojróért, de Steam-en is 43%-os csökkentést kapott... tonnányi játékra igaz, nagy AAA címekre is, hogy relatív gyorsan és sokat esik az áruk.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
SenorGrande #50306 üzenetére
Csak dollár, ez kb 38 euró
2 hónappal megjelenés után szerintem nem rossz. Én nem vagyok a genre rajongója, szóval ezt most nem veszem meg, meg eleve maximum egy játékot veszek egy évben teljes /teljes közeli áron és azon már túlvagyok. De ha valami, akkor a kritikák és az eddig látott játékmenet alapján ha valami akkor ez a game simán megérdelmi. Ahogy pl a BG 3 is, ami megjelenés után több mint 1 évvel is még mindig 48 euró például.
P:S látom páran irtátok hogy nem lenne annyira jó játék pont azért mert már 40% akció van rá, na erre ellenpéldának hoznám a Jagged Alliance 3 at - 2023 as játék és kereken 1 hete vettem 8.8€ ért, most éppen azt játszom utolsó napokban, hát.... számomra az év játéka nagyjából, pedig brutális kedvezmény volt rá.
-
Egon
nagyúr
Ez csak a képlet egyik fele.
Akkoriban jellemzően pártízezer példányt adtak el 1-1 játékból, most meg ha nem megy el többszázezer példányban (abszolút nem ritka a milliós eladás sem), akkor már bukásról beszélnek. Extrém módon, és teljesen indokolatlanul elszálltak a fejlesztés költségei (ezt más topicban már boncolgattuk páran). És jó eséllyel nem a bérköltség miatt...
A PC-s játék mára a tömegek szórakozásává vált, a 90-es években még csak a kiváltságos kevesek (akik megengedhették, és akik valamennyire értettek is hozzá...) engedhették meg maguknak. Ehhez képest az árak nem úgy alakulnak, hogy ezt tükrözzék. Egy nyers CD a megjelenésekor cca. 2000 Ft volt, most (de már egy jó ideje, már akkor is amikor még volt értelme használni) 50Ft. Az eladások darabszámának tükrében valami ilyesminek kellene látszódnia a játékiparban is... -
Bencus88
nagyúr
válasz
Még Így is ez az egyik legolcsóbb hobbi. Ahogy minden más ennek is emelkedik az ára.
Ha azt nézed 16K HUF kapsz érte nemtom 20 óra kikapcsolódást. -
Crus
őstag
válasz
Most ez irónia?
1995-ben vettem meg az akkor teljesen normál árazásnak számító Crusader No Remorse c. játékot PC-re, 9999 Ft volt. Akkoriban az 1 havi átlagbér nettó 25.000 Ft körül volt. Átlagbér! Tehát szokás szerint a nép szerencsétlenebb fele ennél kevesebbet vitt haza...
Eltelt 30 év és te továbbra is azt mondod, hogy 10.000 Ft-nak kellene lennie egy játéknak? Te elvárod, hogy ne 30 éves bérszínvonalat kapj, de a programozó, grafikus, designer és tsai. kapjanak csak annyit, mint anno, úgy kell nekik?
Ráadásul a gaming az luxuscikk. Az élethez totálisan nélkülözhető tevékenység.
Ráadásul a digit disztrib miatt, gyak. minden játék előbb-utóbb lemegy kutyusba, rém olcsón lehet vásárolni a jóval magasabb fizetésekből a jóval olcsóbb játékokat. Lehet bundlizni is és konzolon a 2nd hand lemezes piac is él még.
Szóval, ez most irónia kellett legyen a részedről... vagy csak idegből írtál és nem gondoltad át.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
TheNewDawn #50304 üzenetére
Részemről ez azt mutatja nagyon leálltak az eladások. Alig jelent meg + xboxra még csak később fog de már lassan fél ár alatt szórják... baljós előjelek.
Mondjuk ha már most bőven nyereséges akkor viszont totál érthető,hogy minél előbb a lehető legtöbb pénzt akarják bezsebelni.SenorGrande: Ubi sok játéka meg még 80-85%-al is 10 eurok az se jobb
-
SenorGrande
senior tag
válasz
TheNewDawn #50304 üzenetére
Hogy a tökömbe jutottunk el oda, hogy bő 40%-os leárazás után még mindig 40€ egy játék.
-
TheNewDawn
addikt
Boldog karácsonyt mindenkinek
Ennek örömére egy nagyon durván HL, ami lehet 2024 legjobb játéka is egyben :
-
AnonymusX
őstag
válasz
gyimger #50299 üzenetére
2022 karácsonya volt az és végül nem a Director's Cut változatot kaptuk. Az Epic egy gyakornokra fogta a hibát, hogy az alapjáték helyett a DC változat került ki egy időre.
Egyébként a GTA V nagyobbat szólt bizonyos tekintetben, ugyanis azt el is kezdték letölteni itthon, hogy a Telekom hálózata is megérezte, kiugró forgalom keletkezett pillanatok alatt.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #50297 üzenetére
A gg.deals-en mára GTA Trilogy Definitive Editiont írnak, esetleg Mafiát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A YouTube is nagy veszély lehet a fiatalokra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Tesla topik
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Total War: Rome II
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Google Pixel 9 Pro XL 512GB Obsidian, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Gamer PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB / 500GB Nvme! Beszámítok
- ThinkPad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!