Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shineshine
csendes tag
Thief 16E G2A-n, ez a legolcsobb jelenleg?
https://www.g2a.com/thief-standard-steam-cd-key-global.html -
warcat
veterán
Királyság, g2a weeklyben Warcraft 3 + friozen throne olcsón,már csak ez kellett
-
nubreed
veterán
válasz
FollowTheORI #63295 üzenetére
Köszönöm Neked is!
Ez ami nekem van, nem egy virtuális webkártya, hanem egy fizikailag létező Mastercard, ami egyébként csak internetes vásárlásra használható és ehhez társul is egy alszámla, amire vásárlás előtt annyit tudok átvezetni amennyit el akarok költeni és ez a Mastercard van beregisztrálva PP alá a te szavaiddal élve. Nekem ez a kombináció mindig működött csont nélkül, sosem voltak problémáim a vásárlással a neten.
Lehet, hogy az volt a gond egyébként, hogy regisztráció után nem változtattam meg a nevemet a rendesre a g2a honlapján a fiók beállításaimnál (az email címemből generált nevet), ezt azóta már orvosoltam, de már csak a tranzakció után, de azóta meg ugye nem próbálkoztam újabb vásárlással. Illetve az ország nem volt Magyarországra állítva, mikor próbáltam vásárolni, azért mert azt hittem, hogy csak úgy írja ki nekem dollárban az árakat, ha USA -ra állítom, azóta persze rájöttem, hogy az ország beállítás és a currency elkülönül egymástól. Ma este mégegyszer neki futok, de most úgy, hogy inkább feltöltöm a PayPal fiókomat valamivel több mint 15$ al és ezzel, illetve a kijavított adatokkal, remélem már sikeres lesz a tranzakció.Más: Nem tudom valaki használ e Moneybookerst (új nevén Skrill, csak én jobban szereten a régi nevén hívni). Mert a g2a -n Moneybookerssel is lehet fizetni, viszont ott más email címmel vagyok regisztrálva, mint a g2a -n, ha abból indulunk ki, hogy minden adatnak jó lenne egyeznie, ez jelenthet e problémát abban az esetben, ha PayPal helyett Moneybookerssel szeretnék fizetni? Nem szeretnék még egy cancellelt tranzakcióba belefutni.
-
válasz
nubreed #63292 üzenetére
Szerintem jópáran vásárolnak ott rendszeresen innen is meg európa/világ szerte.
Amit én tippelni tudok hogy valami adatod nem stimmel a PP, G2A reg és a Bankkártya között.
Amit én javasolni tudok az az amit előtte is írtam.
Állítsd át a PP és a G2A/Go2Arena oldalon is az adataid ékezet nélkülire és legyen mindenhol pontosan ugyanaz a cím név stb. Használj angol formátumot (kereszt aztán család) a névnél, stb stb. Nemzetközileg az ékezetet van pár rendszer ami nem szereti/nem tudja kezelni jól, ezért dobhat hibát is. Tehát legyen az adat mindenhol pöpec és akkor működnie kell. A másik lehetőség hogy elfelejted ezt a webkártyás izét és közvetlen beregisztrálod a bankkártyád PP alá. Én már kb 2009-óta használom így és sosem volt probléma, tehát kár azon parázni hogy ellopnak valamit és ezért külön számlával meg ilyesmivel macerázni. Talán egy nem webkártyát jobban elfogad a pénzügyi/nemzetközi rendszer.(#63293) ollie
Cancel-nél nem a bank utasítja el hanem a fogadó fél valamiért. Pl mert lopást vagy fraud-ot sejt.
-
válasz
nubreed #63284 üzenetére
NA várjunk csak. A zároláshoz semmi köze a kereskedőnek, azt a bank csinálja. Technikailag továbbra is a számládon van a pénz, csak zárolva van, vagyis amíg nem oldják fel, nem tudsz hozzáférni. Még egyszer: ehhez semmi köze a kereskedőnek, se a g2a-nak, se a paypalnak. Ők semmi hatással nincsenek a zárolás idejére, az csak és kizárólag a te bankodtól függ, a zárolást a bankod csinálja, márpedig biztonsági okokból. A tranzakció sikertelenségéről is csak a bankod tud felvilágosítást adni, mert ilyenkor a bank utasítja vissza a tranzakciót.
-
nubreed
veterán
Bocs az offért, de muszáj kicsit kutakodnom, mert sajna hiába beszéltem tegnap a g2a supporttal élő chatben, nem lettem sokkal okosabb.
Szóval, vannak itt olyanok akik a g2a.com -on PayPalt használva sikeresen vásároltak már?
Röviden: tegnap este akartam venni egy játékot (Dark Souls Prepare to Die Edition STEAM CD-KEY GLOBAL) de a tranzakciót a g2a.com viszadobta, az cancelled státuszba került, de a pénz már levonódott tőlem, ez most zárolva van és a g2a.com szerint 28 nap is lehet mire vissza kapom a pénzt, mivel kártyás vásárlás volt de ugye PayPalon keresztül: nem töltöttem fel a PayPal számlámat, hanem a Paypal fiókomhoz hozzá van rendelve egy kártya és az ehhez tartozó számlán természetesen rendelkezésre állt az elköltendő összeg. Millió más alkalommal vásároltam már így a neten, soha nem volt semmi gond, a g2a.com az első aki visszadobja a tranzakciót.
Kérdésem az, hogy lehet, hogy jobb lett volna, ha közvetlenül a PayPal fiókomba töltöm fel a pénzt, kihagyva ezzel a bankkártyát a történetből? Hiába beszéltem a supporttal, nem lettem okosabb, fogalamam sincs és az a durva, hogy nekik sem, hogy miért hiúsult meg a tranzakció, ők is csak általános tippeket tudtak adni.
A másik opció nekem a Moneybookers (Skrill) lenne, már sajnálom, hogy nem eleve azt használtam a fizetéshez, de közvetlenül kártyaszámot biztos nem akarok megadni a g2a.com -nak, ezek után meg pláne. -
nubreed
veterán
válasz
FollowTheORI #63212 üzenetére
Nem, a Payment status: cancelled. A g2a is azt írta, hogy vissza adják a pénzt. Csak az meg nincs sehol.
-
nubreed
veterán
Huh, hát a g2a.com -mal való együtt működésem nem kezdődik valami fényesen. Épp most akartam megvenni a Dark Souls -t náluk. PayPal -al akartam fizetni. A PayPal accountomhoz hozzá van rendelve egy csak netes vásárlásra használható kártya és ezen, pontosabban az ehhez tartozó számlán rendelkezésre is állt a pénz. (amúgy 15$). A G2A visszadobta a tranzakciót, de miután már levonta a pénzt a PayPal -omról. honlapon is kiírta, de emailben is megkaptam tőlük:
"We're sorry, but your payment for Order 2XXXXXXXXX has been rejected by our security system.
Details of this transaction are below:"Ugyan azt írták, hogy a PayPalra visszakapom a pénzt, de oda még nem érkezett vissza. Ennek nem kéne azonnal megtörténnie?
Szóval mi van ilyenkor? Fogalmam sincs, hogy miért rejetctálta a tranzakciót a G2A, millió más helyen vásároltam már a fent leírt módon a neten (legutóbb 3 napja), tehát semmi gond nincs sem a PayPal -ommal, sem a linkelt kártyával/számlával.
Mit lehetne tenni? -
Shineshine
csendes tag
Nem tudom volt-e már, de G2A-n Thief-et lehet nyerni
-
Shepherdke
tag
válasz
BoneDragon #63057 üzenetére
Most vettem G2A-n paypal-on keresztül egy játékot és egy darabig írt valami telefonos ellenőrzést vagy mit. De 5 perc után eltűnt és megkaptam a kulcsot.
Újabban mi ez? Régen is vettem már innen de akkor nem írt ilyesmit. -
BoneDragon
veterán
-
maross
nagyúr
válasz
warcat #62846 üzenetére
A reggeli meleg kakao kozben ismet tamadt egy nagy otletem. Letre kell hozni egy "ph-s" g2a goldmine reflinket, a userek 90%-a ugyis reflink nelkul vasarol. Mondanam hogy szivesen kezelem, de egyreszt hulyen jonne ki, masreszt biztos hogy nincs ra idom
. Viszont: a bluegift csapatabol valaki ha raer, csinalhatna egyet bluegift neven, a befuto penzt pedig 1$-5$ humble-indie jatekokra lehetne forditani, vagy amire eppen van demand, es persze bluegift keretein belul kisorsolni. Szerintem bejonne oda havi jopar eurocska.
-
warcat
veterán
Ha jól láttam még nem linkelte senki a g2A weeklyt, van pár elég jó ár...
[link] -
trance89
őstag
válasz
ricsiii01 #62197 üzenetére
Most is van. De ennyire vágod a lengyel nyelvet hogy olyan kell? A global verzió 13eur, viszont a BO2 17, én azt ajánlom inkább. Az 1-es rész a legelejétől megvolt nekem és rengeteg órát beleöltem de a 2-es jobban bejön, jobb graf kb ugyanazon gépigény mellett és a perkek stb sokkal jobban ki vannak találva, a mapok is nagyon jók. Igazából a zombi mód miatt vettem meg 2 hete de nagyrészt csak a sima multira járok fel.
Nagy áresésekre hiába vársz, COD-ok nagyon tartsák az árukat, kell még 1-1,5 év hogy lemenjen 13 környékére.
17-nél olcsóbban sehol nem kapod meg egyelőre a 2-est, az 1-es rész pedig 13
én még G2A-ról vettem: [link] -
szami777
addikt
válasz
ricsiii01 #62038 üzenetére
nem fog sokáig tartani, szerintem hamar el fog fogyni.
További akciók a g2a-n, van egy két érdekes ár is
Starcraft2 wol: 13 euro
call of duty mw3 11.5 euro
Titanfall 31 euroval eddig a legjobb ár. -
Mate
nagyúr
válasz
maddionmax #61496 üzenetére
g2a, ez az, onnan vettem
Most ahogy nézem 5€-ba kerül már.
-
birorichard
őstag
Ha még nem volt, G2A-n 23.36$ a COD BO2!
Viszont vannak ilyen gyöngyszemek is.
-
Rent
senior tag
g2a ra visszatérve gondoltam megveszem még a d2 őt, erre látom már levonta az árát a banknál a vásárlási folyamatnál meg levonás után elkérte a telefonszámomat, és most ketyeg vissza 12 percről a számláló hogy felhívnak mindjárt, és csak utána lesz végleges a vásárlás... lolmár miez?
na 5 percnél meggondolták és inkább odaadták a kulcsot hívás nélkül.. a kulcsot szépen megette bnet, tehát csak sc1 el van gond eddig.
Amint aktiválva lesz az sc1 d2+kieg szépen megy vissza akkor authenticator (de kénytelen voltam eltávolítani mert így nem lehetett aktiválni ezeket)
-
Rent
senior tag
bnet nektek megy? Szeretnék belépni, hogy aktiválhassam az sc1 completet, de nem enged be authentication-nál kivág. :\ g2a-n vettem. Egyébként aktiválható onnan a d2+kieg is?
-
zone
őstag
Gamers Got Hearts G2A akció, darabja 3.5€
A bejövő összeg 16-szorosa jótékony célra megy.- Rogue Legacy (Desura)
- Alien Rage Unlimited (Steam)
- Sniper 2 Gold (Steam)
- Forced (Steam)
- Papers Please (Steam)
- Monaco (Steam)
- FTL (Steam) -
Farkas86
senior tag
-
Phobion
őstag
válasz
bajtokarpi #60655 üzenetére
Lényegében már kevesen játszanak a multival, de az alapjáték multiplayer pályáin (Exterminatus-t is beleértve) azért még manapság is lehet jó pár meccset találni. A DLC pályáira viszont már vadászgatni kell a játékosokat különböző fórumokon, azokra csak ritkán talál csapatot a játék keresője. Én nem bántam meg, hogy egy-két DLC-t is vásároltam hozzá steam-en, igaz én eléggé Warhammer rajongó vagyok.
Az alapjátékot viszont G2A.com-n vásároltam, steam-en még mindig elég borsos áron megy, jelenleg 20 euró.
-
ujlakany1993
aktív tag
G2a napi akció: Darksiders II Limited Edition, 3.99euró. Ha veszel innen írj PÜ-t. Tudok adni kedvezményes kupont.
-
ujlakany1993
aktív tag
G2a-n Boisock infinite a napi akció. Ha valaki vesz szóljon, van reflinkem.
-
Csapoati
nagyúr
G2A-n van pár óccsóság, pl Borderlands 2 GOTY 15 euróért, CoD: MW3 szintén 15-ért.
-
morvaigaben
tag
G2A-n az Of Orcs and Men kicsit vicces.... xD Igaz hogy 0,49€ - DE!
"Of Orcs and Men Retail CD-KEY EU
Lead the revolution of the Orcs and Goblins! Fight your way through a terribly hostile world to reach the objectives of your quest. Level up and learn new powerful skills!
WARNING! This product cannot be activated on any online platform. You have to register it while installing the game from a disc.You will have to acquire the instalation files on your own." -
szami777
addikt
Itt 23 Euro, de még sose vettem innen semmit.
G2a-n 23.9 euro az meg ugye jóval megbízhatóbb.
Egyébként amazonon volt már 21 euro pár napja és abból lejött volna még a kupon, de nekem még az is sok egy évente megjelenő játéktól, főleg úgy, hogy pár hónap múlva sokkal olcsóbb lesz. -
-
warcat
veterán
válasz
maddionmax #59010 üzenetére
Kedvedért megnéztem,simán betöltötte a tavaly januári? vagy mikori mentésemet a végéről,azóta van Season Pass aktiválva
Érdekes,közben g2a árak eurórol átváltottak dollárba?
-
cskamacska
addikt
válasz
FollowTheORI #58988 üzenetére
Na ez gyorsan elfogyott.
Egyébként még mindig kér telefonszámot a G2A? -
maross
nagyúr
Azt valaki be tudna tippelni helyesen, hogy a g2a-s "ac4 exclusive in-game content" vajon szerepel e az ac4 special editionben?
-
Cheesus
senior tag
Karnevál van a G2A.com-on, a CoD Ghost egész jó árban van, el is gondolkodom rajta, illetve az lenen a kérdésem, hogy még csak neki se kezdtem a Darksiders 2-nek, de 2€-t megér a Season Pass?
[link] -
válasz
basaharc502 #58627 üzenetére
A G2A eléggé ott vehetsz bármit nyugodtan... a Kingui az meg lutri... bár ott is van pár megbízhatóbb forrás a háttérben. (pl ha GlobalGames az eladó az kb G2A szintű...), de van amikor average joe/johhny az eladó... na az bármi lehet hosszútávon. És hosszútávon nem tudom mennyire működik a Kingui garancia... pl fél év mulva elveszik a játékot akkor is vissza adják e a pénzt vagy másik példányt a játékból. Erről még nincs tapasztalatom szerencsére.
Kinguin én sok pénzért nem vennék semmit. De ilyen pár eurós 5-8 pl az oké. -
djculture
félisten
válasz
dredbiro #58059 üzenetére
Jó az is ha hivatalos cégtöl veszed(gmg origin ubishop gog steam) nem ilyen nepper cégektöl. Többibe nem vagyok biztos gamersgate is ilyen semmi valamiket küldözget Order-id: xxxx meg a termék neve és ára ennyi. Nem hiszem hogy jogtiszta termékeket árul, meg g2a-se és egyebek lehetne sorolni naphosszat.
-
-
djculture
félisten
Csak az az érdekes hogy a g2a-n fiók nélkül lehet vásárolni akkor kinek reflinkeztem én pl , akinek sose volt ott fiókja? Egyedül az email cimet kéri utána a paypalra dob és elküldi a kulcsot a megadott email cimre. Gamersgate-n pl tudom hogy ha bejelentkezek működik a reflink és pár százalékot ad (fiók szintjétől függően) ha valaki az én linkemről vásárol. De ott se izgat ez mert meghveszem ami kell nem vagyok rászorulva erre a filléreskedésre. eleve közösköüdni se szeretek groupbuy meg a többi hülyeség nem nekem való..
-
válasz
Csapoati #57262 üzenetére
Sajnálom, tévedtem.
(#57272) NetTom: hanem? Szerinted honnan vannak azok a nagyon olcsó kulcsok? Pont olyan országokból, ahol jóval olcsóbbak a játékok, pl India vagy Oroszország. Annak örülök, hogy még senki sem ütötte meg a bokáját az ottani vásárlásával, de felelőtlenség azt állítani, hogy teljesen megbízható, mivel nem hivatalos viszonteladóról van szó.
A CD Galaxis meg a game.co.uk hivatalos viszonteladó, a g2a meg nem. Szóval nem lehet őket összehasonlítani.
(#57276) djculture: a gmg hivatalos viszonteladó
(#57280) NetTom: tényeg nem tudod, hogy mi a különbség
Amúgy az 576 is hivatalos viszonteladó
-
Plebi
senior tag
Kár volt összeszámolnom a kiadásaimat. November és decembert számolva én is meglepődtem, de alábbiból csak a karácsonyi vásárra 23.500 Ft ment el. Nem gondoltam volna, hogy ennyit "elba....tam"
Planetary Annihilation 8 500 Ft Hardverapró: ayo
Age of Empires II HD + The Forgotten Expansion 6,99 €
Trine Collection 2,14 €
Cossacks: Back to War, Cossacks: Back to War DLC 6,01 €
Trackmania Valley 4,99 €
Gnomoria 1,49 €
The Walking Dead, The Walking Dead: 400 Days 7,48 €
Machinarium 1,87 €
Elder Scrolls V: Skyrim Legendary 13,59 €
Euro Truck Simulator 2 Gold Version 10,09 €
Humble WB Games Bundle 5,00 € Humble
Bioshock Infinite (WW), Tomb Raider DLC Collection 11,28 €
Humble Weekly Sale: Zen Studios 6,00 € Humble
Assetto Corsa 34,99 €
F1 2013 (ROW) 16,90 € G2A.com-rólÖsszesen: 47 146 Ft
-
cskamacska
addikt
Megjegyzem nekem elvileg utálni kéne a CoH2-t, mert évek óta a nehezebb/valósághűbb stratégiákat kedvelem.
A Sega meg nem kedvez senkinek(látod, az én számláimat is elutasították, azért kellett egy tréder fazontól megvennem), a Digital Collectors Edition előrendelőit pl direkt szivatják, mivel azt ígérték hogy mindem hájjal megkent változatot fognak kapni azért a beteges 80$/65€ árért.
Erre megkapták a 3 eddig kiadott coop/skirmish ToW DLC 1.(!) darabját, a 19(!!!) különböző multi képességet és egységet adó (CoH1 parancsnoki fáját váltó) DLC parancsnokokból 9-et, és a majd 50 DLC jármű kinézetből 25-öt. Mindezt úgy, hogy aki csak előrendelte a sima játékot, az is megkapta az első ToW DLC-t, 4 DLC parancsnokot, és két tank skint.
Renjility játékajánlatait nyáron vettem észre, azóta járt a Hookups, OpiumPulses, és random más tréder Steam community csoportokban is mint kiemelt ügyfél(ott email alapján fogadta a jelentkezést, az ottani üzletei nincsenek fent Steamtrades-en), az elején(tehát nyáron) valami 30-40 dollárért adta azt mint most 10 dollárért, akkor nem is érdekelt. Azóta fokozatosan ment le az ára, karácsonyi szezon előtt közvetlen még 15 dollár volt a CoH2. Mint mindig írtam, ez Steamtrades, semmire nincs garancia, de azért jó szívvel nem ítélném el úgy, hogy közben minden másnap be van linkelve egy G2A féle oldal mint best buy a természetesen 100% legit kódjaival.
Amit mellesleg már nem szidok látványosan, mert a nem is olyan régi ARMA 3 vészkorszakban, mikor nem lehetett tudni ki kivel van, akkor felajánlottak _nagyon_ alkalmi áron egy ARMA 3 kódot, amit ugye kapásból elutasítottam, mert hülye azért nem vagyok. Hát kérem alássan, az úriember által szétosztott kódok mai napig tökéletesen funkcionálnak.
-
Cheesus
senior tag
válasz
DJGABI #55518 üzenetére
A DLC-k a MW-ben csak új pályákat jelentenek. Én múltkor kifogtam egy BO2 Season Pass-t elég kedvező áron, és nem bántam meg. Igaz hogy én főképp a zombizás miatt vettem meg, de az új pályák is nagyon tetszenek. Amúgy G2A.com-on most is akciósak a MW3 DLC-i, 5€ körül mozognak, lehet nekem is be kellene rájuk ruháznom.
-
Źşë'
addikt
G2A-ra létezik valamilyen promociós kód?
-
Cheesus
senior tag
válasz
trance89 #55008 üzenetére
Nem is feltétlen a multija miatt venném meg, hanem hogy meglegyen, mivel még a "csunya időszakban" játszottam vele, és tetszik annyira hogy ha kap egy akciót akár Amazonon, akár egy jobbat g2a-n, akkor megvegyem. A Steam is szóba jöhet, de csak akkor, ha min egy -50%-ot kap, és akkor felkeresek egy tradert, ugyanez van kb a War Chest-tel is. (Messze van még a január 3, bármi megeshet
)
-
Allien
veterán
Battlefield 4 premium-ot keresek. Hátha van valakinek ötlete...
Eddig G2A 32.9 €. Kérdés, várható-e, hogy valahol olcsóbb lesz, és nem egy év múlva, hanem mondjuk 1-2 napon belül.
-
Cheesus
senior tag
3€ a C&C Tiberian Twilight G2A.com-on. Valaki játszott már vele, megéri ezt a pénzt, vagy nemhiába lett ilyen olcsó?
-
Cheesus
senior tag
Gondolom nem lőhetek mellé a G2A-s Van Helsing Complete-tel, mert ha jól értelmezem Global Steam kulcsot ad, abban meg benne kell lennie a magyar feliratnak ugye?
Illetve 5£-ért nem is rossz, majd kiböjtölöm, hogy elkészül hozzá a magyarítás, olcsóbb úgyse lesz, meg ennyiért is ajándék szerintem. (Főleg a Steames árhoz kéepst)
-
Allien
veterán
válasz
Shodan #53471 üzenetére
PC-re? Amazonon 49.99 dolcsi, cd galaxis 9 990 Ft.
g2a.com-on is 33,90€, azaz kb jelenleg egy árban van mindenütt. Én is várok vele, hátha beakciózzák valahol, mert sajnálom ezért a sz.rért DUPLÁN fizetni.
Még, ha szerintem nem is rossz, csak ugye, attól még sokszor van vele baj...
Árához képest NAGYON drága (alap+prémium ára).
-
djculture
félisten
látom darkness2 napi akció van, g2a-n olcsóbb 5,49 €
-
Allien
veterán
Én meg a Battlefield 4 Prémiumot keresem. Eddig 34,49€ volt a legolcsóbb (g2a.com). Csak nem tudom, ez a része lesz-e leárazva még talán később.
Van valakinek infója esetleg?
-
reelc
veterán
válasz
FollowTheORI #52506 üzenetére
Ez a G2A ajánlott oldal? Persze nézzem, a Steam key régiót, hogy Global, stb.
-
válasz
grizlisandor #52498 üzenetére
ITT volt az olcsóbb... de azon az 1 eurón semmi sem múlik azt hiszem.
Attól még hogy közös cég, a G2A és a Go2Arena árai minimálisan főleg az akciókban különbözhet.
-
szami777
addikt
válasz
grizlisandor #52498 üzenetére
Becsapós
go2arenan 3.9 euro
de amit djculture kirakott az a g2a, ott tényleg 2.9 euro
Múltkor is ez volt, nem értem mért, hiszen a 2 elvileg ugyanaz. -
djculture
félisten
g2a:
-
Allien
veterán
A Need For Speed Rivals-t keresem a lehető legolcsóbban. G2A-n 28,90€. Van, ahol olcsóbb esetleg?
KÖSZÖNÖM a válaszokat! -
djculture
félisten
válasz
stickermajom #52162 üzenetére
Most nincs de hónap közepén 2.49€ -volt a g2a-n meg nemrég az originen is volt ennyi a nagy akció előtt
-
Hunbeast87
senior tag
Dirt Showdown G2A-n most csak 3,99 euró...ha érdekelne valakit
Itt: Dirt Showdown -
djculture
félisten
Dirt: Showdown STEAM CD-KEY GLOBAL g2a-n 3.99 €
-
cskamacska
addikt
válasz
djculture #50341 üzenetére
Nem is ezzel van a gondom, tőlem jöhetnek az Sourceopos kulcs akciók is TF2Outpost kiárusítással egybekötve, csak kezeljük helyén a dolgokat, tudjuk milyen megbízhatósági szinten van egy Gamersgate.co.uk, egy Amazon.com, meg egy G2A, mert a núbok egyszer faragnak rá, és én nem szeretnék magyarázkodni. Pl a CoH2 zakcióm mellé bőven befért volna egy szülői felügyelet tábla.
és ha már CoH:
CoH leárazás GMG-nGMG20-ODON7-FLUA7 az aktuális -20%-os kupon
wwenigma: a VPN az részben pont miattatok lett kiírva, mert bedurciztatok azon, hogy ausztrál ingyen játék happolás már sokaknak(köztük nekem is) túl sok volt
-
cskamacska
addikt
válasz
stickermajom #50333 üzenetére
Náluk ez már hagyomány, a Direct 2 Drive repije is hívogatta az embereket már jó négy éve, és úgy néz ki a felvásárló Gamefly is átvette a jó szokásukat. A középafgán cédékulcsboltoknál is elkérik a telefonszámot, de még az a jobbik eset, mert ott az igazolvány és önarckép kérése is megszokott.
Legutóbb G2A/Go2Arena párosnál sírtak a netes fórumokon, hogy kérik a drivers license-t, mondtam höhö, mert megérdemlitek, erre visszatérve ide a topikba djculture&co meghirdette őket a legmegbízhatóbb online boltnak.
Mondom WTF, akkor linkelek Steamtrades ajánlatot trollkodásból.
Pár napra rá pedig mindenki TF2 kulcsot keresett, és Steamtrades-en bizniszelt promó kodokkal, napokon át ez volt a best buy ajánlat.
Most már tényleg csak a VPN cuccok revízióját várom(ami eleve csak azért került tiltásra, mert egyesek a világvégi legkisebb akciót is meglékelték volna, és utána hangos durci lett belőle), esetleg MMO farmerek exkluzív ajánlatait, vagy deepwebes még zakciósabb ajánlatokat. -
djculture
félisten
g2a-n Warhammer 40k Space Marine STEAM CD-KEY GLOBAL 2,9 euro..
Crysis 3 ORIGIN CD-KEY PL 7,99 euro bár ez nem tudom jó e nálunk mert lengyel meg szlovák nyelv van csak feltünmtetve, de eléggé best buy ha működik -
maddionmax
senior tag
Call of Duty: Black Ops 2 - Amazon $30
Nagyon elgondolkodtató...az a baj, hogy g2a ára is igen hasonló
-
Shineshine
csendes tag
Sziasztok, Black Ops 2 hol lenne most a legolcsobb?
G2A-n 20,5€. -
djculture
félisten
Mass Effect Trilogy ORIGIN CD-KEY EU 7.99 € a g2a-n az azért elég jó ár nem?
-
Cheesus
senior tag
válasz
Hunbeast87 #49462 üzenetére
Akkor már én is kérdezek. A g2a-com-on a CoD MW2 is akciós most, a kérdés az, hogy Amazonon ennél jobban is szokták őket akciózni, vagy nem érdemes rá várni? Azt tudom, hogy ott Modern Warfare pack-ban van, de mivel nekem már megvan belőle az első rész, nem tudom, melyiket lenne érdemes megvenni
-
törölt tag
válasz
cskamacska #49407 üzenetére
" De akinek egy telefonos g2a megerősítés piskóta(igazolványos tükörpózolásról nem is szólva ^^), az a Paypal invoice-tól sem ijedhet meg. "
-
válasz
#79621120 #49008 üzenetére
A go2arena és a g2a az "ugyanaz" a cég...
És igen, olyan mint a CD Galaxis, van offline üzlet meg online hozzá.
Maga az EU-n belüli vásárlás pedig nem szürke, teljesen legális online is. (UK, Lengyel, Német stb mind jó.)
Az EU-n kívüli vásárlások a problémásak csak adó és egyéb régiós szempontból (tegyük hozzá mindkét félnek nem csak a vevőnek, ezért kerülik a cégek is...).Az hogy a kulcsokat honnan és hogy szerzik, passz. Tippre van benne "szürke" is, amit pl a doboz termék felbontásával tesznek "online" eladhatóvá, vagy nagyobb online akciók/bundlikból tesznek elérhetővé később (gondolom ezért is lett ott is változtatás az aktiválásban). Legalábbis pár vásárlásnál látszik ilyen scannelt kód.
Szerintem semmi baj nincs velük mert elég tisztességesek és jó a supportjuk is.
-
djculture
félisten
válasz
cskamacska #49004 üzenetére
g2aréna az életben nem volt szürke kulcsos nem tudom kitalálta ezt ki (lengyelben kb mint a cdgalaxis olyan mondják a lengyel haverok de neeked biztos az is sefter). Legföljebb az a fél hivatalos hogy magyarként is lehet vásárolni, de legalább nem kell kamu adatokat megadni mint az ide beirt amcsi boltok nagy részében.
-
djculture
félisten
válasz
maddionmax #49000 üzenetére
darkness 2 kupon nélkül is olcsóbb kicsit a g2arenán 5.49 €
-
NyMRooD
őstag
A G2A.COM Halloween Sale-van. Az itt vásárolt játékokkal lehet régió probléma?
-
djculture
félisten
Jól lement az ára a blacklistnek is 16.99 euro a g2a.com-on
-
djculture
félisten
Végre teljes a kollekció g2a.com-on 3,49 euro a :
Dead Space 2 EA ORIGIN CD-KEY EU -
Egyébként a G2A srácok rendesek... online chaten meg lehet kérdezni tőlük ezeket pl ha valaki biztosra akar menni vásárlás előtt.
-
djculture
félisten
Homefront STEAM CD-KEY EU
2,99 euro a G2A.com-on -
szami777
addikt
válasz
djculture #44886 üzenetére
ez a g2a.com miben különbözik a go2arenatól? Ugyanaz a design, meg az árak is.....
-
zone
őstag
Észrevettétek, hogy a humblebundle oldalon eltűnt az eddigi 12+ ezer dolláros, első helyen lévő vásárló (g2a.com)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Renault, Dacia topik
- Raspberry Pi
- eBay
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- Dell Latitude 5310 2-IN-1 - 13,3 CORE I5 10310U- 16Gb rammal- Érintőképernyős
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest