-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz tomsolo #95937 üzenetére
utóbbi 10 évben semmit nem játszottam végig többször, a mafia2 kivétel: azt majdnem háromszor
imádtam, ahogyan persze a maga idejében az elsőt is!lehet, hogy az első jobb volt, de hogy a felhozatalban a második is kiemelkedik, az tuti (anno a gta-kat szétcsapta, a mostani ötös mellé viszont nem hiszem hogy felér majd akár a hármas is...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz tomsolo #95937 üzenetére
Szerintem is csak forditva.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tomsolo
addikt
válasz tomsolo #95813 üzenetére
Na price error volt, mint kiderült.
Más:
Witcher 3-hoz mi ez a retek nagy patch (5GB). Végre javították az epilepsziás fákat?[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csaba951
veterán
válasz tomsolo #95519 üzenetére
Negatív. Ez többnyire Oroszországban, Ukrajnában vásárolt gift-et/kulcsot takar, és ezeket nem fogja tudni beaktiválni/elindítani egy magyar fiókon.
A Magyarországon kapható orosz dobozos változatot meg nem tudná aktiválni/elindani a UK-ben (sem). Egyébként bizar módon Oroszországban se menne. Mondjuk erről egy tök jó screenshot-ot lehetne csinálni!
#95523 tomsolo
Hülye Intel meg küszködik itt a 11 nm-el![ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
-
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #95392 üzenetére
Teljesen rendben van az ilyesmi. Valamivel jutalmazni kell azokat, akik ismeretlenül teljes áron bizalmat szavaznak egy terméknek. Én pl. nem érdemlek jutalmat, mert sose rendelnék elő semmit, hisz nincs garancia rá, hogy jó lesz, és még ha jó is, jól fut-e. És igen, ha valamit előrendelek, meg is érdemlem, hogy kapjak valami extrát, mert ugyanannyi pénzért megjelenés után is meg tudom venni, amikor már látom a véleményeket, vagy el is halaszthatom későbbre, ha úgy látom, hogy csak porosodna a Steam fiókomban, mert a gépem nem elég hozzá, vagy egyszerűen csak egy bugtenger a megjelenés után még hónapokig is.
Elég friss még a Batman: Arkham Knight, az elégedetlen előrendelőknek csak a visszatérítés, meg egy külsős felajánlásból egy indie játék jutott, ugyanazt kapják, amit azok, akik majd ősszel megvehetik a (remélhetőleg) kijavítottfelújítottjátékot, még azt sem tartom kizártnak, hogy akkor már az ára sem annyi lesz.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95299 üzenetére
Minden nézőpont kérdése. Zárhatjuk is.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95294 üzenetére
Nem én használtam először [idéztem már valahol - STEAM-en írta egy kellően dühös júzer, review-jában], és frankón tetszik. Sajnálom, fogom még egy ideig használni.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95282 üzenetére
"a felesleges szakértés rád is vonatkozik"
Hát, ha neked az, hogy lököm az oldalakról copy-paste infókat, akkor legyen.
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #95283 üzenetére
Normális MotoGP játékot a THQ csinált ez valami szörnyű egy cucc szerintem ugyanaz mint a Ride nevű valami is. Tegnap ugy nyomtam egy órát de teljesen lélektelen hangulat nulla, irányitás lószar. Ilyen marhaságot pl hogy vissza lehet pörgetni az időt ha elszúrsz valamit és kilehet javitani. Komolyan mondom részvétem annak aki ezért pénzt ad ki.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95280 üzenetére
Mos' mé', nekem is megvan - igaz, ajándékba kaptam -, és nem szidom a játékot.
Sírva örülnék, ha az lehetne a legnagyobb problémám, hogy 80-90 FPS-ről leesik 59-re... [ami mellesleg rohadtul nem érdekel, amúgy sem]... mert lenne hozzá erőművem.
Így viszont, majd játszom akkor vele, amikor lesz.
Úgyis még csak az Arkham City kimaxolásánál tartok.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #95225 üzenetére
Az más kérdés, ha azért kéred vissza a pénzed, mert nem tetszik, és nem azért, hogy 2€-val olcsóbban megvedd.
Szóval akkor már Bruce is tudja (remélem senkinek sem spoilereztem el a polgári nevét, a filmes topikban 10+ éves filmekre is spoilerkötelezettség van ), hogy légy repült a rizspudingjába, amit amúgy sem szeret (ha jól emlékszem, a Batman visszatérben hoz neki Alfred) .
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
-
arty
veterán
válasz tomsolo #94804 üzenetére
se limbo, se braid?!
két totál más, de zseniális platformer... (braidhez kevés voltam, viszonylag hamar feladtam, a youtuberol lenézem és játszok nem az én műfajom)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Debilon
addikt
válasz tomsolo #94800 üzenetére
köszi, közben olvastam, Uplay-es játékkal csak xbox360-on játszom néha, rayman, driver sf, azokért van is pontom (50 )
mondjuk annyira nem jönnek be ubis-game-k, (AC IV black flag vagy mit pl. boxon 1x indítottan el aztán elég is volt)
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz tomsolo #94786 üzenetére
Összevonható egyéb kedvezményekkel a upontokért kérhető -20%?
Tehát van egy gamma -50%/75% akcióban arra még rájön -20% a végén?
Kösz maross, jó tudni. Lehet akkor figyelem majd a sale akciókat. Kell még egy két uborka cím a gyűjteményembe, ha lesz emberi áron.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz tomsolo #94730 üzenetére
Továbbra is gond nélkül megy a GFWL, nem lett lelőve, és egyelőre nincs is tervben. Az elmúlt hónapban/hónapokban játszottam a Fallout 3, Batman AA, Fuel, GTA IV, Bulletstorm (demo) játékokkal, egyikkel sem volt gond.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz tomsolo #94714 üzenetére
Utoljára a Life is Feudal okozott csalódást. Gameplay videót kellett volna tán hosszasan néznem, hogy rájöjjek egy kalap kaka, de azt nem tettem. Egy mentségem van csak, hogy mégis miért figyel a library -ban: ingyen volt.
Szerk: ez az ARK: Survival Evolved nem is feltétlen néz ki olyan rosszul mint azon a képen: gameplay.
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #94647 üzenetére
A 290,000+ -os britre gondolsz?
Én is szemezek a bezsákolással.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #94630 üzenetére
Finoman fogok fogalmazni: ki nem állhatom a "multi only"-ra elpazarolt nagyszerű ötletekkel készülő játékokat.
Költői kérdés: Miért nem lehet az ilyeneket kiadni fél évvel később, élvezhető Single Player és Multiplayer tartalommal - hogy a kecske is megmaradjon és a káposzta is---?
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #94625 üzenetére
Van Helsing pedig jó anyag - frankó darkos-humoros, és nem valóban nem klikfeszt [bár lehet szmeselni is, ha valaki akarja], Katarina sokat dob a dolgon.
-
zone
őstag
válasz tomsolo #94578 üzenetére
Van jó aknakereső feldolgozás is: Zombie Minesweeper, a Kongregate verzió ingyenes.
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Csapoati
nagyúr
A Catlateralt én is akartam linkelni. Nem lenne olyan rossz ötlet (bár a kecskések már megelőzték őket), de számomra totál céltalannak tűnik az egész. Cuccokat lökdösni meg 2 perc után elég unalmas lesz. Egyébként 99,9%-ig biztos vagyok abban, hogy a pár gyorsan kitett review kamu (fizetett).
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zolás
addikt
Vazzeg, ezt szerintem töröltesd, minden szinten túlmegy.........
U can be a CAT!!!Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
kriszpontaz
veterán
-
Zolás
addikt
válasz tomsolo #94556 üzenetére
Az ára már baráti, csak olyan eladó kéne, aki nem ver át, és nem lopott szajréval szerzi.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Csapoati
nagyúr
válasz tomsolo #94552 üzenetére
Na, kezdődik a sokadik felvonás? Kezdek reszketni az F1-ek meg pár filléres játék miatt, ami onnan van. Ja, még a Cities Skylinest vettem onnan, azt fájlalnám.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest