-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #96941 üzenetére
Kiegészítő árában elvileg benne lesz az alapjáték is(ami rossz nyelvek szerint ekkorra éri el azt a szintet amit Braben már az elejétől ígért, esetleg még ekkor sem).
Ennek örömére meglestem hogy áll a Star Citizen, úgy néz ki a konkurens Horizon kiegjének megjelenése körülre lesz ott is bolygón mászkálás és FPS gyilok. Kár hogy jól megdrágult szegény, 58 dollár egy alap csomag, ez messze nem 35-40 dollár mint másfél éve.
Cserébe van fülharmónikus főcímzene, már ezért megéri.más
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #96882 üzenetére
A Red Alert 2 nem ingyenes alapból? Vagy az valami előrendelői ajándék volt valamelyik újabb C&C játékhoz?
Mindegy, nekem a 10$-os C&C Complete volt a best buy az Amazonról.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Wolverine
félisten
válasz tomsolo #96800 üzenetére
Mindenkinek más. Én pl. előbb adom a voksom bármilyen RPG-re vagy stratégiára, mint akármilyen überkirály fps-re - mert ez utóbbi műfajt en bloc nem szeretem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Arkennys
addikt
válasz tomsolo #96800 üzenetére
amennyit tudok róluk, inkább, mint a mad max. De ez is azért van, mert én jobban szeretem azt a stílust. Most mindenki írja be, szerinte melyik lenne az év játéka? Tökmindegy, játsszatok és élvezzétek, punkt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
őstag
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #96781 üzenetére
Amikor nekem megvolt az ali123 fix volt rá.. Azóta nincs meg úghogy lehet más megoldás is van már rá, de leszrom. A készitők húzzák le magukat a wc-n hogy nem tudták javitani hivatalosan, ez a lényeg.
NetTom: 6 órát nyomtam eddig nem nagyon untam meg mert a kocsit élvezet fejleszteni mindenféle cuccal, a tornyokat jó döntögetni. A snipereket megcsáklyázni, az épitményeket lerombloni, versenybe a kocsikat kiütni. Lökött torzomborz ürgét nem győzöm javitásra küldeni mert rendesen rombolodik a kocsi. A harc is fsza szerintem, jön 10 ürge nem győz az ember elbukfencezni közöttük néha egynek beütni megvannak egyböl zavarodva.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz tomsolo #96772 üzenetére
Annak csak gratulálni tudok ha szerinted pénzt kell adni azért a játékért amit csak ugy tudsz végigvinni ha egy ali123 féle warez fájlt másolsz be.. Igen azzal végig lehet vinni de ha azt bemásolod gyakorlatilag a játék tört lesz.. Persze single player bajod nem lesz belőle de akkor is warezért fizetni tök értelmes.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
-
-
e=mc²
őstag
válasz tomsolo #96619 üzenetére
Segitek en is: bankkartyaval torteno vasarlaskor meg annal a banknal is foglalasba kerul az osszeg, ahol online authorizacio van. Amennyiben a vasarlas helyen "lehuzott" kartyaolvaso bankja visszaigazolja a tranzakciot tobb kozvetito szerven keresztul (pl. GBC, First Data), a kartyabirtokos bankja fele, akkor az osszepontozodas megtortenik es a foglalas torlodik automatikusan. Termeszetesen ez lehet gyors (idealis esetben bankon beluli a terminal es a bankkartya is ugyanannal a banknal van), vagy lassabb (mas banknal, uzemidon kivuli vasarlaskor, netan kulfoldi bank (jellemzoen netes vasalas eseten))
Abban az esetben, ha nem azonnal tortenik meg a rendezes, akkor a foglalas egeszen addig ott marad a szamlan. Ez maximum 30 nap lehet. Es ugye ha kulfoldi oldalon vasarolsz (es most az mindegy, hogy Paypal vagy kozvetlen kartyaadatokkal), akkor a POS terminalt uzemelteto banktol megerkezo terheles keres beletelhet par napba, jellemzoen T+2 nap. POS terminalnak szamit egy weben torteno bankkartyadataokkal valo fizetes is.
Termeszetesen az SMS az aznapi arfolyammal jon, amikor beterhelte a foglalast, de az osszerendeles napjan ervenyes arfolyam lesz a vegleges.
Ambulimax Provider
-
i2k
őstag
Sosem kártyával fizetek a digitális boltoknál. STEAM-en sem.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bul07
nagyúr
Tessék ezt most lőttem a számlámról
Az egyik a 1£ GMG fizetés a másik meg 1$ Humble Bundle, paypal-os kártya terhelés, tegnap estéről( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
djculture
félisten
Ja persze majd elő keresek egy számlapapirt azon is rajta van egyik nap vásárolsz másik nap könyvelik el ha esetleg ingadozott a deviza értéke amiben vásároltál. Ez mindenhol így van. Holnap észre fogják venni hogy gáz van és tiltják lefele a játékokat volt már ilyen nem egyszer. Mostanában még a gamersgate is ezt műveli, nincs már elirtam az árát és rácsapok akció sajnos. 1 hete volt pedig megint elirt cucc de másnap paypal mutatott egy refundot a játék meg eltünt a steam fiókról ennyi. Sajnos most ez jogos is mert rendszerhibára hivatkoznak és belekerült minden felhasználási feltételbe ez a kitétel... Steam-en még mondjuk ha elirták az árát szerencsére sose lett visszacsinálva, de ami késik nem múlik.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz tomsolo #96551 üzenetére
Hehe, nekem is kinguin és globalgamestől van meg,együtt szívunk legalább ha gond lesz
Még hajnalban a Metal Gear unlockjára várva elkezdtem nézegetni a Mad Max véleményeket,addig eléggé semleges volt nekem az egész...Steamen a trailer egyébként elég jól sikerült szerintem,marketing jeles.
Ami nekem eladta a dolgot az a Mordoros (Batman-es) csihipuhi,kard helyett itt lehet verdát fejleszteni.
Ezt a szűk 5k-t meg lehet kockáztatni,csak persze a nyári pangás után egyszerre van minden...Satellite Reign 28-án jött ki, majdnem sikerült befejezni, most Mad Max és Phantom Pain egyszerre,hát köszi (mindkettő open world fejlesztgetős-gyűjtögetős = rengeteg idő,ha nem csak a történet érdekel)
Hó végén meg Heroes VII, kinek van ennyi ideje...EA: It's in the crate!
-
-
micafighter
nagyúr
válasz tomsolo #96545 üzenetére
Imádom az ilyen feladványokat amikor ki kell találni hogy hol láttad annyiért Ezt szerintem sikerült elsőre kitalálnom: G2A~5400 HUF Elvileg ideiglenes akció, és limitált a készlet, akármit is jelentsen ez a G2A-nál Tényleg elgondolkoztató ennyiért, kiváncsi vagyok melyik fog jobban sikerülni, ez vagy a Fallout 4.
-
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #96469 üzenetére
Én vettem náluk azóta is, de már nem nézek fel hozzájuk napi rendszerességgel, mert 99%-ban "Oh no! Your search did not result in any games. "-szerű üzeneteket kapok, ha a reddites akció ajánló topikban lévő Nuuvem-es linkekre kattintok.
Tényleg R.I.P. Nuuvem.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #96435 üzenetére
Volt pár éve egy ilyen videoklip.
A zene az szar, de a klip jópofa.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
bul07
nagyúr
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #96349 üzenetére
Semmi probléma. Legalább olcsó...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
bul07
nagyúr
válasz tomsolo #96305 üzenetére
Több fiókon is próbáltam egyiknél se jelent meg a Kitűzőknél
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #96305 üzenetére
Nekem ilyet írt ki: Video card not supported, turning off advanced features.
Random roguelike lövölde szegény, talán egy fél fokkal jobb a harcrendszer mint az átlag, jópofa néha a semleges állatok és a gonosz ellenség viadala, de nem rengeti meg a világot, a szokásos roguelike féle halál után vagy lerabolja a pénzed, és/vagy kezded elölről téma nagyon gyorsan unalmas lesz.
Kártyák meg nem potyognak, mert miért is. Call to Arms-t megtámogattam másfél éve, július végén megkaptam elsők között az Early Access kulcsot. Pár napra rá, mikor kártyás lett, hamarjában játszottunk is vele egy darabon, de egy kártya nem esett. Kettő hétig nem esett egy nyamvadt kártya sem, miközben mások több eurós értékben passzolták tovább az elején!
A Planetary Annihilation meg a BundliStars Killer 3 Bundliban volt megtalálható. A rá jutó 180 forintos árral is necces vétel volt, nem tudom hogy akarják a kiegészítő-folytatását 37 euróért lenyomni az emberek torkán.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #96288 üzenetére
Úristen! ÉS még mindig van lejjebb,,,
-
arty
veterán
válasz tomsolo #96263 üzenetére
ne is mond, pont a mélypont környékén voltam kiküldetésben, szőrért-tőgyért váltották be a juróm (hogy aztán az utána jött rettegésben meg háromszázé' vegyem vissza...
szal "kösz", régi sebet sikerült feltépned
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
csaba951
veterán
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #96195 üzenetére
[szerk. off?]
Alig várom, hogy Pakisztán elnöke lehessek... még ha csak egy indie játék keretében is...
[neeeem][ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz tomsolo #96170 üzenetére
Star Trek best buy!
Star Trek - Glitch/Fail Compilation! - Eurogamer
We Broke Star TrekDark Souls megér 3,4 dollárt DSfixel és billentyű+egérrel? Esetleg támogatja a nem Xinputos játékvezérlőket?
Ridge Racer Unboundednek van demója Steamen(csoda!), egész tűrhető Flatout származéknak néz ki, de csak boxos gamepad jó neki.[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz tomsolo #96158 üzenetére
sajnálom. mivel kickstarteren támogattam őket, így menet közben volt pár update. ezt a két részre bontást nagyon pozitívan "adták el" nekünk, de most már látszik hogy nagyon rossz döntést hoztak. Inkább csúsztatni kellett volna a megjelenést. Persze könnyen lehet hogy valójában ez sem volt számukra igazi opció
-
-
Dilikutya
félisten
válasz tomsolo #96162 üzenetére
Talán azért, mert nincsenek is.
Dzsízöskrájszt! Az előbb csak az elejét néztem, ahol csak mászkáltak a rákok, a többit csak most látom.
A Kacslábú rákok vs. Királyrák azért elég kemény menet.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
-
-
arty
veterán
válasz tomsolo #95998 üzenetére
ez kivételesen tuti nem!
(#96001) bullseye - jaja, egy GR _biztosan_ az AP irányába megy majd el. Persze, lehet az is, hogy végül autóverseny lesz ... ki tudja
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #95998 üzenetére
A következők vannak összegyúrva: Battlefield 3-4 + The Crew + Far Cry 3-4 + nyilván a Ghost Recon.
Borítékolva: kötelező online, és co-op, szervereken minduntalan ugyanazon mapok.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Autóhifi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest