Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
gyantaszuz #125602 üzenetére
xbox one szerintem sokkal jobban bírja, én x360-on MK-zni nem is nagyon szerettem. logitech viszont óriási meh a szar dpad és a stick deadzone miatt - nekem mind a 2 logitech tönkrement amúgy.
az utángyártott kontroller számomra mindig csak pénzkidobás volt, mert csak azt éreztette velem mindegyik, hogy kéne már venni egy normálisata jelenlegi xbox one s white nekem még mindig úgy néz ki, mintha ma vettem volna, pedig abban van a legtöbb óra játékom - ennyit a régiek nem bírtak ki. 700 óra MKX, pár száz MK9 (2 logi olyan 500 órát bírt
), 36 óra SFV és akkor még csak pár komoly verekedős játékról beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest