Hirdetés

Aktív témák

• fpeter07

veterán

Hallstättersee 2017.03.04.

6.30-as felkelés nem tetszett annyira a népnek (2 fő reprezentálta Oroszországot, és egy lány Belgiumot), ezért 6.45-öt céloztunk meg. 5:20 körül felébredtem pechemre. Elég álomittas társaság volt. Reggel azért voltak fáradtak, mert korán indultunk, este meg azért, mert mindenki kipurcant.
    Sikerült teljesítenem az első szerpentines utamat az autóval. A vízszintesen hullámzó út egész jó móka, ha az ember elkapja a ritmust. Gps sokat segített az úton, anélkül szerintem nem is érdemes elindulni. Az irányokat legalább begyakorolták az oroszok. :)
    Srácokat kidobtam Gosau-ban, vissza Hallstattba. Itt volt egy kis mizéria, hogy hogyan találom meg a vonatos társaságot. Szűk a parti szakasz, csak egy út volt, így könnyen ment a dolog. Az autót egy szép Privat Parkplatzon hagytam egy vendégháznál. Miután leparkoltam jött ki egy nő felállítani a táblát. Én gyorsabb voltam.

Teampictures:

Franz Joseph I. bányája:

A tó és a magányos hattyú (swan, új szót mindig tanul az ember):

Salzberg: ha jól tudom ezen megy fel a Salzkammergut trophy mezőnye is, nagy álmom megcsinálni azt a versenyt

Ez a Gosaui sícentrumnál készült:

Na és a különprogram után a lényeg: Hallstättersee tókör
    Volt rajta minden, tekertem aszfalton, földes úton, hóban, a tó felett (!). Videót majd készítek róla.

A síelős brigáddal sétáltunk egy kicsit a városban lemenő napfényben. A hazaút kemény volt. Az autópályán nem volt gond, de a hegyen nagyon sasoltam az utat.

Aktív témák