Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HP Omen X 900-070NN Z0L43EA
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD FX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ildi
csendes tag
válasz
RoyalFlush #261 üzenetére
Hát a helyzet az az, hogy kiírta hogy nem ismeri fel, hogy nem kompatibilis vele, hagytam is a fenébe, aztán meg kiírta hogy közben kiürült egy másik szín (????), és azt cseréljem ki, de viszont mutatja hogy az állítólag nem kompatibilis színek viszont teli vannak, tehát úgymond a tintaszintet meg látja. A feketének meg erre kiírja hogy üres, közben meg még volt benne egy csomó még a másik színek cserélgetése előtt (a szint jelző szerint). Szóval most ami villog már fogalmam sincs hogy mire vonatkozik: az állítólag üres feketére vagy a nem kompatibilis másik két színre??? ha most vennék feketét és beleraknám, tutira arra is azt írná ki hogy nem kompatibilis, de nem lesz más választásom szerintem és így kell majd lecsekkolnom hogy működik e még. Lefogadom hogy akkor majd a 4. színnek fogja kiírni hogy nincs benne, pedig van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest