- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrz
aktív tag
-
wrz
aktív tag
Tomcsk, majd még visszatérünk rá.Amúgy az is elég nekem ha bármilyen képszerkesztő progiban csinálsz egy vonalas rajzot, csak legyen minden méret megadva, akkor gyorsan meg tudom rajzolni CAD-ben.
Gorlin:Ez a lap socket 775-ös, nem 754-es sajna.754-es lenne én is gondolkodás nélkül dobnék bele egy sempron-t, vagy athlon64-et.Celeron D-ket nézegettem még, ezek jobbak már mint az előző széria?Érdemes egyáltalán foglalkozni velük egy ilyen médiagépben, vagy marad a pentium?
Jah, hűtőnek még utanánanézek.Minden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
Jaja, csinálgattam a rácsokat egy darabig, de aztán jöttek a kínaiak és lenyomtak az áraikkal.
Egyedi melókat nem szoktam már csinálni időhiány miatt, esetleg ha megrajzolod CAD-ben, vagy adsz egy méretezett múszaki rajzot, akkor pár apróságról lehet szó.Minden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
Itt van szó a tunerról [link], mondjuk nekem nem pont ilyen a doboza mint amiról írnak, de nem is a régi fajta, mert az kék volt.6 cm-es a nyák, felvételnel pedig kb. 20%-os a procihasználat a konfigommal (720X576, best quality mpeg2).Mivel sosem volt tunerkarim, így fogalmam sincs hogy ez hw vagy sw, de nem tűnik vészesnek.
Ilyen tápot már mindenhol kerestem, de egy árlistában sem láttam, köszi az infót.Minden ellenállás hasztalan!
-
wrz
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Belekezdenék egy htpc-be éppen.Kinéztem ezt az asrock hdtv-s lapot, ami pont jó lenne nekem az integrált tv-out miatt.Van esetleg valakinek tapasztalata róla?Jah, és milyen procit ajánlotok bele?Én már egy 3-4 éve csak amd-s gépekkel találkoztam, szóval nem nagyon vagyok képben ezügyben.
Azért lenne fontos az alaplapi tv-out, mivel a házat is én csinálom, és szeretném minél vékonyabbra építeni.Csak a lap menne bele, egy leadtek winfast 2000xp expert tunerkari, aminek a hátsó paneléből le lehet nyesni, mert a nyák alacsony, plusz vinyó, dvd, amiket már szét lehet pakolni a házban.Jah és persze a táp, ez a legmagasabb alkatrész (85mm fektetve) szóval ez alá nem tudok menni méretben, meg azért a prochűtőnek is kell hely.
Valami ilyesmire gondoltam:[link] persze ez csak egy vázlat még.435X375X90mm lennének a méretek.Felül a dvd takarólemeze van, alatta egy sötét plexi ami mögé be lehet építeni lcd-t, távirányító infráját.Gombok majd még kialakulnak, plusz kerül rá pár felirat gravírozva, jah és full polírozott alulemezből csinálnám.Minden ellenállás hasztalan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest