-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
Hello!
-Én mindenképpen passzív tápot ajánlanék!(FSP ZEN)
-2.5ös HDD.Amire neked kell bőven elég lehet(van már 100-120gigás is)és sokkal halkabb mint a nagy,nem melegszik stb.
-Az asrock alaplap jó,én egy 3000+-os sempront ajánlanék bele.Mivel kisebb órajelű processzorok nem támogatják a C&Q-t! És ez nagyon fontos a hűtés és a ZAJ szempontjából.
-A processzor hűtő ha befér a házadba legyen Egy Coolink U8 92,vagy 120.Ezek nagyon megbízhatóak és be tudod lőni hogy rögtön fujja ki a levegőt a házból.Azért fontos a profi hűtő mert akkor nem kell annyira pörögnie a ventillátornak és halkabb lesz.
-Esetleg ha nagyon muszály nyáron berakhatsz egy gumibakokra rögzített halk leszabályzott nyolcas ventillátort. -
tomcs
őstag
vannak vekonyabb tapok, nekem 1 270w-os modecom fsp van, az 6cm vastag.
aliennel vettem, de ket darab volt es mind2 meg lett vasarolva (1ik en meg 1et vki mas ph-s)
azert kerdezd meg, van-e nekik. nem volt draga, olyan 7k korul
az a tuner amire gondolsz azt modtad hogy low profil de hw mpeg2 enkoderes?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged